Αργύρης Αγγέλου: “Λιποθύμησα στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη”

Αργύρης Αγγέλου: “Λιποθύμησα στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη”
Αργύρης Αγγέλου - Γιώργος Καπουτζίδης papadakispress

Ο Αργύρης Αγγέλου μίλησε για μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής του, ενώ αναφέρθηκε και στη σημαντική βοήθεια που έλαβε από τον Γιώργο Καπουτζίδη για να βρει τον εαυτό του.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» βρέθηκε ο Αργύρης Αγγέλου την Τετάρτη, στην ΕΡΤ2. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του, κατά την οποία ο ίδιος δεν πρόσεχε τον εαυτό του, με αποτέλεσμα να αποκτήσει προβλήματα υγείας.

Ο ίδιος, όπως τόνισε, έφτασε σημείο να αισθάνεται συνεχώς αδυναμία, με αποκορύφωμα να λιποθυμήσει μπροστά στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργύρης Αγγέλου σημείωσε: «Αναγκάστηκα κάποια στιγμή να με φροντίσω, δεν το έκανα συνειδητά. Αφού μάλλον δεν το αντιλήφθηκα μόνος μου, ήρθαν τα πράγματα έτσι που μου έδωσαν να καταλάβω ότι πρέπει να με φροντίσω. Πρέπει να ήταν το 2011 και σήμερα μοιάζει σαν μια γλυκιά ανάμνηση κάπου στο παρελθόν».

«Δούλευα πάρα πολύ, το φαγητό τότε δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση γιατί δεν προλάβαινα. Όλα αυτά μαζί συν την πίεση και το άγχος, ο οργανισμός ήρθε κάποια στιγμή και έπαθε υπερκόπωση. Κάποια στιγμή, χωρίς να το καταλάβω, χάθηκε η μπάλα. Έφτασα 54 κιλά και μια μέρα στο θέατρο, έτσι απλά, έπεσα κάτω», συνέχισε ο ηθοποιός.

Για να καταλήξει: «Είχα 40 πυρετό, αδυναμία και σχεδόν δεν μπορούσα να περπατήσω. Δεν θυμάμαι πώς με φώτισε ο Θεός… Με πήρε ο Γιώργος Καπουτζίδης τηλέφωνο και μου είπε να περάσω από το σπίτι του, γιατί είχε πέσει σύρμα πως κάτι δεν πάει καλά. Ούτε θυμάμαι πως οδήγησα να πάω και με το που ανοίγει την πόρτα πέφτω κάτω… Μου είπε “εγώ δεν σε αφήνω έτσι”. Τα μαζέψαμε και πήγα στην οικογένειά μου. Έζησα με την οικογένειά μου για οκτώ μήνες και ανάρρωσα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα