Αργύρης Πανταζάρας: “Έχω αλλεργία στους ατάλαντους και τη βλακεία”

Αργύρης Πανταζάρας: “Έχω αλλεργία στους ατάλαντους και τη βλακεία”
Ο Αργύρης Πανταζάρας στον καναπέ του Dot. glomex

Ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας εξιστορεί πώς βρέθηκε από τον δρόμο στο βελούδινο κάθισμα του θεάτρου και ποιοι είναι οι όροι που θέτει σε κάθε συνεργασία του.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αργύρης Πανταζάρας και θέτοντας πάντα το ταλέντο σε πρώτο πλάνο, εξήγησε γιατί έχει “αλλεργία” στους ατάλαντους και τη βλακεία, ενώ μοιράστηκε τα βιώματά του από τον λαμπερό κόσμο του θεάτρου και του θεάματος.

Ο γνωστός ηθοποιός κάθισε στον καναπέ του Dot., καλεσμένος της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνωα Θεοχάρη στον ΣΚΑΪ και περιέγραψε πώς βρέθηκε από τον δρόμο, όπως είπε, στο βελούδινο κάθισμα του θεάτρου αλλά και ποιος είναι ο μόνος όρος που θέτει σε κάθε συνεργασία του.

“Μεγάλωσα θαυμάζοντας τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, μεγάλωσα θαυμάζοντας την τηλεόραση, ανθρώπους που τους συναντάω τώρα και συγκινούμαι. Είδα πρώτα μιούζικαλ, έβλεπα την αδερφή μου που είναι και εκείνη ηθοποιός, η Ίριδα Πανταζάρα. Έτσι συνδύασα αυτή την αποστολή. Από τον δρόμο στο βελούδινο κάθισμα του θεάτρου. Από το ακροβατικό, στη σκηνοθεσία, στο κούρδισμα, στην πειθαρχία. Έβλεπα τους άλλους να κάνουν τραγούδια. Το μόνο που βάζω ως όρους είναι εξαιρετικές συνεργασίες με ωραίους ανθρώπους και ταλαντούχους. Έχω τρομερή αλλεργία στους ατάλαντους και τη βλακεία. Παραλύω. Και έχω αλλεργία γιατί είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Μιλώντας για τα μελλοντικά τηλεοπτικά και όχι μόνο σχέδια, ο ίδιος εμφανίστηκε κατηγορηματικός λέγοντας χαρακτηριστικά “τέλος το μουστάκι”, αναφερόμενος στο look που είχε υιοθετήσει για τις ανάγκες των τελευταίων του ρόλων, και πως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε αναζήτηση για τους επόμενους ρόλους που θα ενσαρκώσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα