Αργυρώ Καλλιάφα: Η συγγένεια με την Τασσώ Καββαδία και η περιπέτεια με την νευρική ανορεξία

Αργυρώ Καλλιάφα: Η συγγένεια με την Τασσώ Καββαδία και η περιπέτεια με την νευρική ανορεξία
Αργυρώ Καλλιάφα instagram @argirokalliafa

Η Αργυρώ Καλλιάφα μίλησε για τη σχέση της με την Τασσώ Καββαδία καθώς και τη μάχη της με την νευρική ανορεξία. "Έτρωγα μισό μπισκότο τη μέρα. Είχα φτάσει 42 κιλά".

Η Αργυρώ Καλλιάφα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο MEGA αναφέρθηκε στη σχέση της με την Τασσώ Καββαδία καθώς και το σχόλιο που έχει δεχτεί πως “όταν θυμώνει μοιάζουν”. Η σχεδιάστρια μόδας μίλησε ακόμα ανοιχτά για μάχη της με τη νευρική ανορεξία αλλά και τη σημασία του να νιώθει κανείς καλά με τον εαυτό του.

“Ουσιαστικά η Τασσώ ήταν ξαδέρφη της γιαγιάς μου. Είχα κάποια βιώματα μαζί της. Ήταν πολύ γλυκιά. Είχε μια φοβερή αξιοπρέπεια και ένα φοβερό ήθος. Είχα ακούσει πολλές ιστορίες που αφορούσαν τον δρόμο και πώς την αντιμετώπιζαν. Ξέρω ότι υπήρχαν άνθρωποι που έκαναν τον σταυρό τους. Όταν εκνευρίζομαι μου λένε ότι την θυμίζω. Δεν ξέρω αν μοιάζω αλλά το ακούω αρκετά συχνά” ανέφερε η σχεδιάστρια μόδας.

“Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός. Έπαιζα σε παραστάσεις, έγραφα σενάρια. Με το σχέδιο περνούσα όμως πάντα, πολύ πιο ωραία.

Την πρώτη μου επίδειξη την έκανα στα 19. Όταν ξεκίνησα, το 2008, ήταν ένας από τους πιο δύσκολους χώρους που θα μπορούσες να φανταστείς. Υπήρχαν μοντέλα που λιποθυμούσαν, γιατί τότε είχαμε άλλα πρότυπα” συμπλήρωσε.

Ήμουν από τους ανθρώπους που επηρεάστηκαν πολύ από αυτά τα πρότυπα. Ξεκίνησα πολύ μικρή. Μπαίνοντας στον κλάδο και βλέποντας τόσες όμορφες κοπέλες, τόσο αδύνατες, επηρεάστηκα αρκετά. Υπήρχαν στυλίστες που σου έλεγαν ότι πρέπει να είσαι πιο αδύνατη. Μπήκε στο μυαλό μου. Σιγά σιγά, άρχισα να βλέπω τον εαυτό μου παχύ ενώ δεν ήμουν.

Το πρόβλημα ξεκίνησε στα 21. Για να το ξεπεράσω και να μάθω να τρέφομαι σωστά μπορεί να πέρασε και ένας χρόνος. Είχα φτάσει 42 κιλά. Υπήρχαν μέρες που έτρωγα μισό μπισκότο.

Είχα κάνει μια συλλογή το 2017, τη Reborn και ήθελα να πω στον κόσμο πως σημασία έχει να είσαι δυνατός, υγιής και να μην ακολουθείς τα πρότυπα. Δεν έχει έρθει ποτέ μια γυναίκα και να μου πει “Νιώθω πολύ καλά.” κατέληξε η Αργυρώ Καλλιάφα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα