Άρης Μακρής: Η απάντησή του για το 1 εκατομμύριο και τη Μαρία Ιωαννίδου

Άρης Μακρής: Η απάντησή του για το 1 εκατομμύριο και τη Μαρία Ιωαννίδου
Ο Άρης Μακρής NDP PHOTO AGENCY

Ο Άρης Μακρής απαντά στη δήλωση της Μαρίας Ιωαννίδου για το ότι δεν θα είναι στην παράσταση "Κλουβί με τις τρελές" και ότι ζήτησε 1 εκατομμύριο ευρώ.

Στις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου ότι ζήτησε αμοιβή 1 εκατομμύριο ευρώ για να παίξει στη θεατρική παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές”, απάντησε ο ηθοποιός Άρης Μακρής.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: “Ο Άρης Μακρής ήθελε 1 εκατομμύριο. Νομίζεις ότι μπορούμε να του το δώσουμε; Άλλος! Δεν θέλουμε να είναι στην παράσταση. Μερικά παιδάκια είναι ψωνισμένα”.

Ο Άρης Μακρής, ερωτηθείς για το εν λόγω θέμα στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, απάντησε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αναφέροντας:

“Δεν ξέρω γιατί το είπε. Δεν θα είμαι. Μου το έστειλαν κάποιοι φίλοι μου και γελάσαμε. Προφανώς δεν είναι αλήθεια. Από ποιον να ζητήσω ένα εκατομμύριο και ποιος να μου το δώσει; Μακάρι να μπορούσα να ζητάω ένα εκατομμύριο.   Γενικά, το κριτήριο μου σε όποια δουλειά είναι να κάνω, είναι το πόσο χαρούμενος θα είμαι μέσα από αυτή τη δουλειά. Αυτό καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, από ποιους συνεργάζομαι, από το έργο”.

“Το συγκεκριμένο έργο μου αρέσει πάρα πολύ, θα ήθελα να το κάνω και γι’ αυτό μπήκα στη διαδικασία να το συζητήσω. Επειδή οι παραστάσεις είναι πάρα πολλές, θα ξεκινήσουν από Σεπτέμβρη Οκτώβρη και θα είναι Τετάρτη με Κυριακή και ξέρω πόσο σε κόβει από άλλα πράγματα που θέλω να κάνω αυτή τη σεζόν, ήθελα τουλάχιστον να αντικατοπτρίζεται αυτή η δουλειά σε κάτι που θα μου έδινε χαρά. Αυτό που μου πρότειναν δεν θα μου έδινε χαρά και αυτό εξέφρασα”, πρόσθεσε ο Άρης Μακρής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα