Άγρια κόντρα: Αρναούτογλου για Κανάκη-“Δεν θα πέσω σε αυτό το αστείο ξεκατίνιασμα”

Άγρια κόντρα: Αρναούτογλου για Κανάκη-“Δεν θα πέσω σε αυτό το αστείο ξεκατίνιασμα”
Γρηγόρης Αρναούτογλου NDP Photo Agency

Η κόντρα των δύο τηλεπαρουσιαστών συνεχίζεται. "Γιατί έχει σημασία να περνάμε καλά και όχι αυτό το αστείο ξεκατίνιασμα από τάχα σοβαρούς ανθρώπους", τόνισε στην εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ των δύο παρουσιαστών φαίνεται πως ακόμα καλά κρατεί. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε τα πυρά για μια ακόμα φορά στον Αντώνη Κανάκη, μέσω της εκπομπής του “The 2night Show“, αφού ο δεύτερος τον κατηγόρησε για αντιγραφή.

Περιμένετε όλοι να απαντήσω, γιατί κάποιος κριτής και τιμητής των πάντων που “έσωσε” την ελεύθερη τηλεόραση και πήγε να “σώσει” και το YouTube, κατηγόρησε αυτή την εκπομπή” 

“Ήρθαμε εδώ για να περάσουμε καλά. Ακούσαμε τόσες ανοησίες αλλά θα πω κάτι: Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα δεν θα πέσω σε αυτό το αστείο ξεκατίνιασμα. 

Δεν μπορεί η Ελλάδα να περνάει τόσο δύσκολα, να χάνουμε ζωές και να ασχολούμαστε με μα***ίες! Κλείνω αυτό το θέμα και σας υπόσχομαι ότι θα απαντήσω σε όλα αυτά όταν τελειώσει αυτή η ιστορία. Γιατί έχει σημασία να περνάμε καλά και όχι αυτό το αστείο ξεκατίνιασμα από τάχα σοβαρούς ανθρώπους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα