Ατζούν Ιλιτζαλί: Παντρεύεται για 4η φορά – Αυτή είναι η 22χρονη σύντροφός του

Ατζούν Ιλιτζαλί: Παντρεύεται για 4η φορά – Αυτή είναι η 22χρονη σύντροφός του
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η νέα του σύντροφος Instagram / @acunilicali

Το ερωτικό ειδύλλιο του 52χρονου παραγωγού του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί και της 22χρονης Ayca Cagla Altunkaya. Παντρεύεται ξανά η πρώην σύζυγός του.

Μετά από τρεις γάμους και τέσσερις κόρες ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί βρήκε τον έρωτα στα μάτια της 22χρονης νοσοκόμας Ayca Cagla Altunkaya, που πολλοί λένε ότι μοιάζει στην πρώην σύζυγό του.

Η Ayca Cagla Altunkaya τα τελευταία χρόνια έχει “κλέψει” την καρδιά του διάσημου παραγωγού της Acun Medya. Δεν υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες για το ερωτικό τους ειδύλλιο, ωστόσο, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα νέο γάμο.

Ο 52χρονος παραγωγός του Survivor δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με την αγαπημένη του, με αφορμή τα γενέθλιά του.

Την ίδια στιγμή, η πρώην σύζυγός του, Seyma Subasi, ανακοίνωσε πως αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον νέο σύντροφό της, τον Αιγύπτιο μεγιστάνα Mohammed Alsaloussi.

Η Seyma Subasi δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την ρομαντική πρόταση γάμου που της έκανε και στην οποία είπε το “ναι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα