Αυτές είναι οι επίσημες φωτογραφίες από το γάμο Χάρι και Μέγκαν

Αυτές είναι οι επίσημες φωτογραφίες από το γάμο Χάρι και Μέγκαν
Οικογενειακή φωτογραφία από το γάμο Χάρι - Μέγκαν AP

Αν ο γάμος τους θεωρήθηκε ότι έφερε έναν "αέρα ανανέωσης" στο αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο, τίποτα λιγότερο δεν μπορεί να ειπωθεί για το επίσημο φωτογραφικό άλμπουμ που έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι. Ο Χάρι και η Μέγκαν, με τις επίσημες γαμήλιες φωτογραφίες τους, αποδεικνύουν ότι θέλουν να γράψουν την ιστορία τους με τους δικούς τους όρους.

Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ήταν αναμφισβήτητα το πιο προβεβλημένο και φωτογραφημένο γεγονός της χρόνιας έως τώρα. Αμέτρητα πλάνα και φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να δούμε το επίσημο φωτογραφικό άλμπουμ του “γάμου της χρονιάς”.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ έδωσαν στη δημοσιότητα τρεις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μετά την τελετή, αποδεικνύοντας ότι όσα “αντισυμβατικά” έλαβαν χώρα κατά την ώρα του μυστηρίου δεν ήταν παρά μόνο η αρχή…

Στην πρώτη “οικογενειακή” φωτογραφία, ακόμη και η παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ με το σύζυγό της Φίλιππο, δεν μοιάζει αρκετή για να στερήσει το “χαλαρό” ύφος που το νεόνυμφο ζευγάρι θέλει να ακολουθήσει. Η φωτογραφία περιλαμβάνει μόνο τα στενά μέλη της οικογένειας – γονείς, παππούδες, αδέλφια – και τα παρανυφάκια. Μεταξύ των οποίων ο πρίγκιπας Τζορτζ και η αδελφή του Σάρλοτ, σε μία ακόμη από τις “γκριμάτσες” που την έχουν αναδείξει σε “αγαπημένη” των φωτογράφων.

Οικογενειακή φωτογραφία από το γάμο Χάρι - Μέγκαν AP

Στη δεύτερη φωτογραφία, παρακολουθούμε το ζευγάρι μαζί με τα παρανυφάκια, καθισμένους στο χαλί, πράγμα επίσης ασυνήθιστο για μια επίσημη βασιλική φωτογραφία.

Χάρι και Μέγκαν μαζί με τα παρανυφάκια AP

Η τρίτη φωτογραφία είναι και η πλέον “καλλιτεχνική”, καθότι ασπρόμαυρη, και απεικονίζει το ζεύγος χαλαρό και χαμογελαστό να κάθεται στα σκαλιά του κάστρου των Ουίνδσορ.

Η επίσημη φωτογραφία των νεονύμφων AP

Τις φωτογραφίες, για την ιστορία, τράβηξε ο 42χρονος Alexi Lubomirski, “προσταυτευόμενος” του διάσημου φωτογράφου Mario Testino, ο οποιος υπήρξε στενός φίλος της μητέρας του Χάρι, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες, μαζί με τις ευχαριστίες του ζεύγους για όσους συμμετείχαν στους εορτασμούς του Σαββάτου. Παράλληλα το ζευγάρι δήλωσε “ενθουσιασμένο” με τις επίσημες φωτογραφίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα