Μέγκαν Μαρκλ – πρίγκιπας Χάρι: Οι τρυφερές στιγμές και η στιλιστική επιλογή που προβλημάτισε

Διαβάζεται σε 2'
Μέγκαν Μαρκλ - πρίγκιπας Χάρι
Μέγκαν Μαρκλ - πρίγκιπας Χάρι Rebecca Blackwell/AP Photo

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή παρουσία στο Royal Salute Polo Challenge. Στο επίκεντρο των σχολίων τα παπούτσια της Δούκισσας του Σάσεξ

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι μοιράστηκαν ένα γλυκό φιλί, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία τους στο Royal Salute Polo Challenge που πραγματοποιήθηκε στο Grand Champions Polo Club στο Ουέλινγκτον της Φλόριντα, στις 12 Απριλίου.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μοιράστηκαν ένα εορταστικό φιλί όταν η Μέγκαν χάρισε στον Χάρι ένα τρόπαιο μετά τη νίκη της ομάδας του.

Rebecca Blackwell/AP Photo

“Ήταν πολύ τρυφεροί μεταξύ τους”, είπε ένας θεατής στο PEOPLE. “Η Μέγκαν φαινόταν πραγματικά ευτυχισμένη”.
“Κρατιόντουσαν από το χέρι καθώς έφταναν και μιλούσαν σε όλους εκεί”, πρόσθεσε. “Ήταν η βραδιά του Χάρι για να λάμψει και η Μέγκαν ήταν πολύ υποστηρικτική”.

Rebecca Blackwell/AP Photo

Ο Χάρι συμμετείχε στον φιλανθρωπικό αγώνα μπροστά σε 300 καλεσμένους, ο οποίος διεξήχθη υπέρ της Sentebale. Συνίδρυσε τον οργανισμό το 2006 με τον πρίγκιπα Seeiso του Λεσότο, με στόχο την υποστήριξη των παιδιών στην Αφρική που πλήττονται από τη φτώχεια, την ανισότητα και το HIV/AIDS.

Η Δούκισσα του Σάσεξ έκανε εμφάνιση με ένα κρεμ φόρεμα το οποίο κόστισε γύρω στα 800 δολάρια, το οποίο συνδύασε με έναν κότσο, ενώ παράλληλα κρατούσε τσάντα Valentino και φορούσε ένα εντυπωσιακό ρολόι και χρυσά Chanel σκουλαρίκια.

Rebecca Blackwell/AP Photo

Ωστόσο, μια στιλιστική λεπτομέρεια ήταν που προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων, καθώς η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε να φορέσει ψηλές, nude γόβες, με πολλούς να τις χαρακτηρίζουν “εκτός θέματος” μιας και μια τέτοια εμφάνιση δεν συνηθίζεται σε γήπεδο.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα