Bachelor: Παναγιώτης και Νικολέττα πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα – Το σχόλιο για τον μπαμπά της

Bachelor: Παναγιώτης και Νικολέττα πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα – Το σχόλιο για τον μπαμπά της
Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου Instagram / @TheBachelorGR

Το ζευγάρι περνά όμορφες στιγμές στην Αθήνα μετά το τέλος του "Bachelor". Οι χριστουγεννιάτικες ευχές τους και το επικό σχόλιο της Νικολέττας για τον πατέρα της.

Μαζί πέρασαν τα Χριστούγεννα ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου, που περνούν όμορφες στιγμές μετά το “Bachelor”.

Από το τέλος του ριάλιτι του Alpha και έπειτα, οι δυο τους δηλώνουν ερωτευμένοι και διανύουν την καλύτερη περίοδό τους, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media.

Σε βίντεό τους στο Instagram πριν από μερικές μέρες, η Νικολέττα είχε πει πως θα έφευγε για Θεσσαλονίκη, ώστε να περάσει τις γιορτές μαζί με την οικογένειά της.

Τελικά, σε νέο βίντεο που ανέβασαν ανήμερα των Χριστουγέννων, η νεαρή τσιρλίντερ ανέφερε πως έμεινε στην Αθήνα και στο πλευρό του αγαπημένου της, δηλώνοντας με χιούμορ:

“Γεια σας. Τελικά όπως βλέπετε δεν έφυγα για τα Χριστούγεννα. Ο μπαμπάς μου με κυνηγάει και τον κυνηγάει που δεν είμαι εκεί τα Χριστούγεννα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Ευχαριστούμε για τη στήριξη σας”.

Με τη σειρά του ο Παναγιώτης ευχήθηκε καλές γιορτές αναφέροντας:

“Δεν άντεξε μακριά μου. Χρόνια πολλά σε όλους, ευχαριστούμε για την αγάπη σας, για τις ευχές σας, ελπίζουμε να περνάτε όμορφα. Εγώ προσωπικά εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και σε εσάς”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα