Beyonce: Ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας της “Renaissance” για το καλοκαίρι του 2023

Beyonce: Ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας της “Renaissance” για το καλοκαίρι του 2023
instagram/beyonce

Η Beyonce ανακοίνωσε την Τετάρτη την πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία της "Renaissance". Σε ποιες χώρες θα πραγματοποιήσει συναυλίες.

Μια σειρά παγκόσμιων συναυλιών από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους ανακοίνωσε η διάσημη τραγουδίστρια, Beyonce την Τετάρτη (01/02), με τους φανς της σε ολόκληρο τον κόσμο να έχουν αρχίσει ήδη να αναζητούν εισιτήρια.

Η περιοδεία της σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο θα ξεκινήσει από τη Στοκχόλμη στις 23 Μαΐου, με περαιτέρω ημερομηνίες στις Βρυξέλλες, το Κάρντιφ, το Εδιμβούργο, το Σάντερλαντ και το Παρίσι, πριν από τρεις ημερομηνίες στο στάδιο Tottenham Hotspur του Λονδίνου στις 29 και 30 Μαΐου και στις 2 Ιουνίου.

Η περιοδεία θα συνεχιστεί τον Ιούνιο με στάσεις στη Λυών, τη Βαρκελώνη, τη Μασσαλία, την Κολωνία, το Άμστερνταμ, το Αμβούργο, τη Φρανκφούρτη και τη Βαρσοβία.

Από τον Ιούλιο, η Beyoncè θα ξεκινήσει το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας, ξεκινώντας από το Τορόντο του Καναδά στις 8 Ιουλίου, με στάσεις στη Φιλαδέλφεια, το Λούισβιλ, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη, τη Βοστώνη, το Μαϊάμι, το Λας Βέγκας, το Λος Άντζελες, το Χιούστον και πολλά άλλα, πριν κλείσει την περιοδεία στη Νέα Ορλεάνη στις 27 Σεπτεμβρίου.

Το πλήρες πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει και όλες τις ημερομηνίες διεθνώς, είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα της τραγουδίστριας του “Cuff It” μαζί με πληροφορίες για τα εισιτήρια.

Το Page Six αποκάλυψε αποκλειστικά τον Σεπτέμβριο του 2022 ότι η Beyoncé σχεδίαζε να βγάλει το καλοκαιρινό με το χορευτικό της άλμπουμ, το οποίο είχε αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, σε περιοδεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 28 φορές νικήτρια Grammy έκλεινε στάδια σε όλο τον κόσμο για την πρώτη της περιοδεία μετά τις συναυλίες του “On the Run II” της ίδιας και του συζύγου της Jay-Z το 2018.

Η ανακοίνωση της περιοδείας της Beyoncé έρχεται μετά την αμφιλεγόμενη συναυλία της στο Ντουμπάι, όπου τραγούδησε επιτυχίες δύο δεκαετιών για να γιορτάσει τα εγκαίνια του πολυτελούς θέρετρου Atlantis The Royal.

Αν και το “Renaissance” αποτίει φόρο τιμής στις queer ρίζες της house μουσικής, η Queen Bey δεν ερμήνευσε κανένα τραγούδι από το άλμπουμ κατά τη διάρκεια της ωριαίας συναυλίας της στις 21 Ιανουαρίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα