Χριστίνα Παππά: Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν τα χειρότερα της ζωής μου

Χριστίνα Παππά: Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν τα χειρότερα της ζωής μου

Η Χριστίνα Παππά μιλάει για τη δικαστική περιπέτεια που πέρασε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τα δύο τελευταία χρόνια εκείνη και ο μονάκριβος γιος της, Δημήτρης.

Τη Χριστίνα Παππά φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο “The 2night Show”. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γιο της τον Δημήτρη, τον οποίο έκανε στα 16 της χρόνια.

«Τον Δημήτρη τον γέννησα 16 χρονών, μεγαλώσαμε μαζί» εξομολογήθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της Κλαούντιο Κολντεμπέλα, παραδεχόμενη πως μαζί σκέψεις για να υιοθετήσουν ένα παιδάκι αλλά λόγω γραφειοκρατίας έκαναν πίσω.

Ακόμη, η Χριστίνα Παππά μίλησε και για το σκάνδαλο που ξέσπασε τα τελευταία χρόνια και την δικαστική διαμάχη στην οποία ενεπλάκη αλλά στο τέλος δικαιώθηκε. Η ίδια περιέγραψε τη στιγμή που είπε πως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει: «Με πλήγωσε που όλοι έκαναν τον δικαστή και άφηναν υπόνοιες για εμάς στην υπόθεση του μαγαζιού. Ήθελα να πεθάνω».

Όπως δήλωσε, είναι μόνη της στη ζωή αυτή την περίοδο, αφού τα τελευταία 2 χρόνια ήταν τα χειρότερα της ζωής της ενώ δεν θέλει να γνωρίζει τις συντρόφους του γιού της γιατί δένεται και αισθάνεται άσχημα όταν εκείνος χωρίζει. Την ίδια στιγμή ανέφερε πως δεν είναι έτοιμη να αποκτήσει εγγονάκια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα