Χρήστος Χολίδης: “Δεν μάλωσα ποτέ με την Άντζελα και δεν έφαγα χαστούκι”

Χρήστος Χολίδης: “Δεν μάλωσα ποτέ με την Άντζελα και δεν έφαγα χαστούκι”
Χρήστος Χολίδης στο The 2night Show Glomex

Ο Χρήστος Χολίδης μίλησε για την διάλυση του σχήματος στη Θεσσαλονίκη με την Άντζελα Δημητρίου, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, και διέψευσε τις φήμες του καβγά τους.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο “The 2Night Show” τον Χρήστο Χολίδη, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την διάλυση του σχήματος στη Θεσσαλονίκη με την Άντζελα Δημητρίου, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα και διέψευσε τις φήμες που τον έφεραν υπεύθυνο.

“Στα 17 χρόνια εμένα δεν μου έχει συμβεί ξανά αυτό το πράγμα. Να σταματήσει ένα μαγαζί 5 ώρες πριν την πρεμιέρα. Θα ήμασταν με τους Γιώργο Γιαννιά, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Άντζελα Δημητρίου. Αυτό που με πείραξε πιο πολύ δεν είναι ότι χάλασε, αλλά ότι χρεώθηκα εγώ όλο το “έργο”. Είπαν πως μάλωσα με την Άντζελα και έφαγα χαστούκι. Γράφτηκε αυτό με το χαστούκι και έπρεπε να απαντήσω. Χρεώθηκα όλο το κλείσιμο του μαγαζιού. Πήγα στη Βανδή να την ακούσω το Σάββατο και τα πάνελ τη Δευτέρα έλεγαν ότι άφησα άνεργους πάνω στη Θεσσαλονίκη και εγώ βγήκα να διασκεδάσω. Με πήραν οι γονείς μου και μου είπαν “Τι έκανες; Μάλωσες και έμεινε τόσος κόσμος χωρίς δουλειά;”. Ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσαν να μου κάνουν. Εγώ εξήγησα ότι, πρώτον, δεν είναι δικό μας το μαγαζί, είναι του επιχειρηματία, αυτός αποφασίζει. Δεν μάλωσε ποτέ με την Άντζελα και δεν έφαγα κανένα χαστούκι. επίσης, είπα ότι οι καριέρες δεν χτίζονται με χαστούκια και με κλωτσιές. Αν πιστεύουν ότι η Άντζελα έκανε καριέρα με χαστούκια και κλωτσιές, είναι γελασμένοι. Είναι αστεία αυτά τα πράγματα”.

Επίσης, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο ότι δεν θα είχε πρόβλημα αν κάποια στιγμή άλλαζε δουλειά, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Δεν με πειράζει να σταματήσω αυτό που κάνω. Δεν ξέρω τι θα έκανα, αλλά δεν με πειράζει. Κάτι θα έκανα. Και όταν σταμάτησα το μπάσκετ αυτό μου έλεγαν, “και τι θα κάνεις;”. Η απάντηση είναι αυτό που είμαι. Δεν θα πουλήσω την ψυχή μου για δίσκους, για λεφτά και επιτυχίες. Δεν με ενδιαφέρει. Έχω την οικογένειά μου. Κατάφερα να κάνω τους γονείς μου να έχουν ωραία γεράματα. Όπως αυτοί με μεγάλωσαν και δεν είχα κανένα πρόβλημα, έτσι κι εγώ φρόντισα να είναι τα γεράματά τους γλυκά και όμορφα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα