Δείτε τη Ζήνα σήμερα: “Πώς έβγαζα την πολεμική κραυγή”

Δείτε τη Ζήνα σήμερα: “Πώς έβγαζα την πολεμική κραυγή”
YouTube

Η τηλεοπτική Ζήνα αγαπήθηκε όσο λίγες ηρωίδες στη χώρα μας και έπαιξε πολλές φορές σε επανάληψη. Τι λέει σήμερα η Lucy Lawless για την κραυγή σήμα κατατεθέν της ηρωίδας και για το τέλος της σειράς.

H Lucy Lawless, ή αλλιώς η τηλεοπτική Ζήνα (Xena Warrior Princess), μίλησε για το show που αγαπήθηκε όσο λίγα στην Ελλάδα.

Η Lawless πρωταγωνίστησε στη σειρά που ξεκίνησε το 1995 και διήρκεσε έως τον Ιούνιο του 2001, ενώ στη χώρα μας παιζόταν μέχρι το 2003. Μιλώντας στο Entertainment Weekly αποκάλυψε τον τρόπο που έβγαζε τη θρυλική πολεμική κραυγή της.

Όπως είπε, ο Robert Tapert, δημιουργός του show και μελλοντικός της σύζυγος, ήταν εκείνος που εμπνεύστηκε την κραυγή ως το “σήμα κατατεθέν” της ηρωίδας. Όπως είπε η ηθοποιός, εμπνεύστηκε την κραυγή από γυναίκες στην Αραβία που θρηνούσαν σε τελετουργικά κηδειών.

“Προσπάθησαν να το κάνω όπως εκείνες αλλά δεν μπορούσα. Έτσι, αυτοσχεδίασα, βρήκα τη δική μου εκδοχή και η κραυγή έγινε ταυτόσημη με τη Ζήνα”, είπε.

Η 51χρονη σήμερα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο My Life Is Murder, σειρά που προβάλλεται από το δίκτυο Acorn TV στην οποία κάνει και την παραγωγή.

Σε ό,τι αφορά τέλος το Xena: Warrior Princess, έχουν γίνει συζητήσεις με το NBC για reboot, αλλά για την ώρα έχουμε μείνει μόνο στις συζητήσεις.

Η Lawless άλλωστε έχει δηλώσει πως δεν ικανοποιήθηκε ποτέ με το τέλος της Ζήνας, και θα επιθυμούσε ένα νέο τέλος, ως συνέχεια της όλης ιστορίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα