Δεν θα πιστεύεις ποια έσπασε πρώτη το φράγμα των 100εκατ. follower στο instagram

Δεν θα πιστεύεις ποια έσπασε πρώτη το φράγμα των 100εκατ. follower στο instagram

Μια νεαρή τραγουδίστρια, που δεν θα σου "γέμιζε και το μάτι" είναι εκείνη που θα γραφτεί στην ιστορία ως ο πρώτος χρήστης στο instagram με περισσότερους από 100 εκατ. ακολούθους

Ανεβάζει μια φωτογραφία και μοιράζεται άμεσα σε 100 εκατομμύρια διαφορετικούς λογαριασμούς σε όλο τον κόσμο. Θα μπορούσε να πει κανείς πως η γυναίκα αυτή διαθέτει την πιο ισχυρή διαδικτυακή επιρροή στον πλανήτη. Από την άλλη, όταν ανεβάζεις φωτογραφήσεις, βίντεο κλιπ και 'γλυκουλίνια' ενσταντανέ της καθημερινότητας, πόσο μπορείς να επηρεάσεις;

Η Selena Gomez ίσως δεν αποκτήσει αστέρι στη λεωφόρο της δόξας (ίσως και να έχει βέβαια, καθώς φαίνεται πως τα πλακάκια του πεζοδρομίου στο Hollywood είναι πολλά), ίσως δεν γίνει ποτέ τόσο δημοφιλής και πετυχημένη καλλιτεχνικά (και κυρίως εμπορικά), όσο ο πρώην σύντροφός της Justin Bieber, όμως θα περάσει στην ιστορία των social media, ως ο πρώτος άνθρωπος που ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια ακολούθους στο instagram.

Και να φανταστείτε πως η 24χρονη Selena έχει να αναρτήσει φωτογραφία στο προφίλ της εδώ και έξι ολόκληρες εβδομάδες. Από την ημέρα πάνω κάτω όπου ανακοίνωσε την ματαίωση της περιοδείας της για λόγους υγείας. Η Selena Gomez είχε διαγνωσθεί με Λύκο πριν από περίπου ένα χρόνο και όπως φαίνεται το αυτοάνοσο νόσημα δεν της επέτρεψε να πραγματοποιήσει τις ζωντανές της εμφανίσεις.

"Οι επιπλοκές που προκαλεί ο Λύκος έχουν να κάνουν με κρίσεις πανικού, άγχος και αίσθημα κατάθλιψης, πράγματα που βιώνω τελευταία. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους μου, αλλά πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα και να φροντίσω την υγεία μου", είπε η νεαρή. "Ξέρω πως δεν είμαι μόνη σε όλο αυτό, καλώ και άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ασθένειες να μιλήσουν ανοιχτά για αυτές", πρόσθεσε μιλώντας στο περιοδικό.

Οι Selenators, όπως αποκαλούνται οι θαυμαστές της δεν λένε να σταματήσουν να υποστηρίζουν την αγαπημένη τους, ακόμη και τώρα που κάνει διάλειμμα από τις δραστηριότητές της τόσο επι σκηνής, όσο και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πίσω της στην κατάταξη των προφίλ με τους περισσότερους followers, μεγαθήρια της μουσικής βιομηχανίας που όλο αυτό το διάστημα, σε αντίθεση με την Gomez, συνεχίζουν να ποστάρουν χωρίς σταματημό. Στη δεύτερη θέση σύμφωνα με το Billboard βρίσκεται η Taylor Swift (91.4 εκατ.), ακολουθεί η Beyonce (85.3 εκατ.),  η Ariana Grande (85 εκατ) και η Kim Kardashian (83,6 εκατ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η μάχη της Selena Gomez με τον Λύκο

SHARE:

24Media Network