Δέσποινα Μοίρου: Με ήθελαν οι Pink Floyd, τα είχα με τον Ραμί Μάλεκ, πήρα βραβείο κωμωδίας

Δέσποινα Μοίρου
Δέσποινα Μοίρου GLOMEX

Η γνωστή ηθοποιός κάνει καριέρα στην Αμερική ως Stand Up Comedian. Μίλησε για το πώς προέκυψε η συνεργασία της με το θρυλικό συγκρότημα Pink Floyd, ενώ προέβη σε σημαντικές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο "The 2Night Show" στον ΑΝΤ1 την Δέσποινα Μοίρου.

Η γνωστή ηθοποιός πλέον μένει μόνιμα στο Los Angeles και ασχολείται με το Stand Up Comedy, ενώ εξήγησε στην εκπομπή πώς κατάφερε να διαπρέψει στον τομέα αυτό, πώς κατόρθωσε να πάρει "Όσκαρ" καλύτερης Stand Up Comedian και να παίξει σε ταινίες, με μεγάλα ονόματα του Αμερικανικού κινηματογράφου.

ADVERTISING

Μίλησε για το πώς προέκυψε η συνεργασία της με το θρυλικό συγκρότημα Pink Floyd, ενώ προέβη σε σημαντικές αποκαλύψεις, αφού μεταξύ άλλων δήλωσε πως διατηρούσε για μια περίοδο της ζωής της σχέση με τον οσκαρικό ηθοποιό Ράμι Μάλεκ, που είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Bohemian Rhapsody" ενσαρκώνοντας τον Φρέντι Μέρκιουρι. Επίσης, διέψευσε πως είχε σχέση με τον Αλ Πατσίνο, κάτι που μετέδωσαν διάφορα δημοσιεύματα.

"Πέρυσι πήρα το βραβείο "αγαπημένης κωμικού του κοινού" και φέτος της "καλύτερης κωμικής ηθοποιού". Έχω κάνει τουλάχιστον 200 σόου τον χρόνο, σε διάφορες πολιτείες όχι μόνο στο LA", δήλωσε η Δέσποινα Μοίρου, ενώ για τα σχέδια και τα όνειρά της είπε: "Από αυτά που είχα στα πλάνα μου δεν έχω κάνει ούτε το 1/3. Μέχρι στιγμής με φωνάζουν σε projects, ενώ έχω κλείσει και κάποιες ταινίες μέσω του Stand Up. Απ' το πουθενά μου προκύπτουν δουλειές".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΑΝΤ1
SHARE:

24Media Network