Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Πώς είχαν γνωριστεί

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Πώς είχαν γνωριστεί
PAPADAKIS PRESS

Η γνωριμία της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, τα 23 χρόνια κοινής πορείας και η λύση του γάμου τους.

Μετά από 23 χρόνια κοινής πορείας και 18 χρόνια έγγαμου βίου, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, με μια λιτή ανακοίνωση, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να λύσουν τον γάμο τους.

Η γνωριμία τους έγινε το 1999 όταν η Δέσποινα Βανδή, η οποία έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο “Γκάζι” με τον Βασίλη Καρρά και ο Ντέμης Νικολαΐδης έδωσε το “παρών” στον ετήσιο χορό της ΑΕΚ. Εκείνο το βράδυ η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε στην πίστα φορώντας τη φανέλα με τον αριθμό 11 που ανήκε στον σταρ των γηπέδων και ένα τρυφερό ειδύλλιο αναπτύσσεται ανάμεσά τους.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν έχασε ευκαιρία και τηλεφώνησε αμέσως στη διάσημη τραγουδίστρια, η οποία αδυνατώντας να πιστέψει πως την κάλεσε, του απάντησε πως αν εκείνος είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης όπως λέει, εκείνη είναι ο… πάπας! “Δεν τον πίστεψα και η αλήθεια είναι ότι είχε πέσει στην αντίληψή μου το τελευταίο εκείνο διάστημα από κάτι εξώφυλλα που τον είχα δει, γιατί ούτε με τη μπάλα είχα καμία σχέση. Μετά από τρεις μήνες που μιλούσαμε στο τηλέφωνο χωρίς να έχουμε συναντηθεί ποτέ, μου λέει μήπως να βρεθούμε; Και του είχα πει “νομίζω ότι βιάζεσαι λιγάκι”. Μα κάτι ήξερα, ήταν 21 χρόνια”, είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 21 Απριλίου 2020 στον Νίκο Χατζηνικολάου και το “Ενώπιος Ενωπίω”.

Το 2003 το διάσημο ζευγάρι αποφασίζει να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου και παντρεύεται κάτω από άκρα μυστικότητα στο κτήμα Νάσιουτζικ, παρουσία λίγων συγγενών και μόνο στενών φίλων, ενώ ο γάμος τους αποτελεί το γεγονός της χρονιάς με δεκάδες αφιερώματα και παπαράτσι που προσπαθούσαν να απαθανατίσουν τους νεόνυμφους.

«Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ευτυχώς που συναντήθηκαν οι ζωές μας και θεωρώ ότι αυτό που έχω γίνει σήμερα το οφείλω και σε πολύ μεγάλο βαθμό σε εκείνον. Την περίοδο που συναντάω εγώ τον Ντέμη είναι ήδη ένας άνθρωπος πολύ πετυχημένος στη δουλειά που κάνει, εγώ στην αρχή της επιτυχίας μου. Αυτό που με γοήτευσε στον Ντέμη, πέρα από το τι ήταν ποδοσφαιρικά, ήταν πως άρχισα να γνωρίζω στη διάρκεια της σχέσης μας ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει φοβερές αξίες, ιδεώδη, αρχές. Ως χαρακτήρες δεν είμαστε πολύ ίδιοι, αλλά στον βασικό άξονα αξιών έχουμε μεγάλη ταύτιση. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ο χαρακτήρας του και αυτό είναι ένα κομμάτι που με γοητεύει μέχρι σήμερα σε εκείνον», δήλωνε πριν μερικούς μήνες η Δέσποινα Βανδή για τον άντρα της ζωής της και πατέρα των δυο παιδιών της.

Η σπάνια αναφορά του Ντέμη Νικολαΐδη στη Δέσποινα Βανδή

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις και συνεντεύξεις, ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην κάμερα του “Ενώπιος Ενωπίω” για τη γνωριμία του με τη Δέσποινα Βανδή αλλά και την απόφασή του να γίνει η μητέρα των παιδιών του.

“Με δυο τρεις λέξεις, αν πρέπει να πω κάτι για τη Δέσποινα θα πω ότι είναι μια σπουδαία γυναίκα […] Την είδα πρώτη φορά σε αφίσα! Πήγα να παίξω ένα ματς και την είδα σε αφίσα. Πήγα την είδα, την πήρα τηλέφωνο και μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε. Μου άρεσε, νέος ήμουν, κατάλαβα από νωρίς ότι δεν θα είναι κάτι περαστικό, θα είναι κάτι πιο σοβαρό. Πέρασαν 21 χρόνια”, είχε δηλώσει αρχικά, ενώ περιέγραψε και την ανατρεπτική πρόταση γάμου που της έκανε. “Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε όταν είναι να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι ότι ήμουν στο γραφείο μου, η Δέσποινα μαγείρευε και τη φωνάζω, έρχεται και της λέω “λέω να παντρευτούμε”! Ήθελα να κάνω παιδί, αν και ήμουν νέος για άντρας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα