Δέσποινα Βανδή: Ξαπλώνει στο κρεβάτι της και στέλνει μήνυμα αγάπης

Δέσποινα Βανδή: Ξαπλώνει στο κρεβάτι της και στέλνει μήνυμα αγάπης
Δέσποινα Βανδή Instagram / @desp1navandi

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε insta stories από το κρεβάτι του ξενοδοχείου της στην Κύπρο, λίγο μετά την κοινή της έξοδο με τον Βασίλη Μπισμπίκη σε κρητικό γλέντι.

Μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου βρίσκεται αυτή την περίοδο η Δέσποινα Βανδή, η οποία αποτελεί μέλος της κριτικής επιτροπής του μουσικοχορευτικού show “J2US” στον Alpha, ενώ σημειώνει τεράστια επιτυχία στις εμφανίσεις της με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στη μουσική σκηνή “Notes Live” στην Λεμεσό.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην επικαιρότητα λόγω των φημών ότι είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη, ειδικά μετά την πρόσφατη κοινή τους έξοδο σε κρητικό μαγαζί, ωστόσο, η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε έχει διαψεύσει τις πληροφορίες που τους θέλουν να έχουν σχέση.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αλλά δεν έχει αναρτήσει τίποτα από το γλέντι στο οποίο παρευρέθηκε με τον ηθοποιό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Αντιθέτως, δημοσίευσε φωτογραφίες από τις μουσικές εμφανίσεις της, καθώς και ένα βίντεο από το κρεβάτι της, στο οποίο στέλνει την αγάπη της στο κοινό της.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στα insta stories της δύο βίντεο από το κρεβάτι του ξενοδοχείου της στο νησί, στα οποία – παρά την κούραση που αναφέρει ότι έχει – είναι πανέμορφη. “Ένα μικρό power nap, λίγη ξεκούραση, για να ανακτήσω δυνάμεις. Είναι πολύ ωραία εδώ στην Κύπρο, σας αγαπώ πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια”, λέει η ίδια στα βίντεο.

Δείτε τα insta stories της:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα