Διαζύγιο Bradgelina, last Year. Φήμες θέλουν το ζευγάρι ξανά μαζί

Διαζύγιο Bradgelina, last Year. Φήμες θέλουν το ζευγάρι ξανά μαζί
FILE - In this Jan. 15, 2007, file photo, actor Brad Pitt and actress Angelina Jolie arrive for the 64th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills, Calif. Angelina Jolie Pitt and estranged husband Brad Pitt have reached a custody agreement regarding their six children, according to a statement released by a representative of the actress Monday, Nov. 7, 2016. (AP Photo/Mark J. Terrill, File) AP

Το διαζύγιο που έριξε το διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο και για το οποίο μεγάλα ΜΜΕ έβγαλαν "breaking news" φαίνεται πως μπαίνει στο αρχείο. Η Τζολί δέχεται πίσω τον Πιτ, που προσπαθεί να είναι καλύτερος σύζυγος και πατέρας

Στον “πάγο” το πιο συζητημένο διαζύγιο της τελευταίας δεκαετίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα σκανδαλοθηρικών περιοδικών. Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση και την οικογένειά τους και έτσι ίσως το πιο διάσημο ζευγάρι του Hollywood εμφανιστεί  και πάλι χέρι, χέρι. Την είδηση έδωσε το US Weekly που σημειώνει πως οι δύο αστέρες “δεν έχουν κάνει καμία ενέργεια ώστε να προχωρήσει το διαζύγιο και κανείς δεν πιστεύει ότι θα το πράξουν”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται πως ο Μπραντ Πιτ συνήλθε και έβαλε στην άκρη τις κακές συνήθειες, τη σχέση του δηλαδή με το αλκοόλ και την συνακόλουθη απότομη συμπεριφορά στα παιδιά της οικογενείας. Να θυμίσουμε πως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, φαίνεται πως ήταν η απρεπής συμπεριφορά του ηθοποιού στον μεγαλύτερο γιο της Τζολί Μάντοξ κατά τη διάρκεια πτήσης, αν και επίσημα το στόρι αυτό δεν επιβεβαιώθηκε.

Το αμερικανικό Glamour, σημειώνει από την πλευρά του πως κανείς θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με τέτοιες ειδήσεις, ειδικά όταν προέρχονται από ταμπλόιντ. Από την άλλη, σημειώνεται πως ο Μπραντ Πιτ είχε παραδεχτεί πως αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ και ότι αποφάσισε να κόψει το ποτό. Επίσης, στην ίδια συνέντευξη στο GQ παραδεχόταν πως δεν υπήρξε υπόδειγμα πατέρα.

“Το διαζύγιο με ταρακούνησε: Πρέπει να είμαι περισσότερα. Πρέπει να είμαι περισσότερα για εκείνα (εννοεί τα παιδιά του). Να τους το δείξω. Και δεν υπήρξα πολύ καλός σε αυτό”. Αν λοιπόν πάρουμε τις μετρητοίς το δημοσίευμα, όλα όσα αναφέρει ο Μπραντ Πιτ, δένουν με το σενάριο επανασύνδεσης. 

AP Photo/Mark J. Terrill, File

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα