Δημήτρης Σταρόβας: Έμαθα για τον θάνατο του Μαχαιρίτσα με πολύ περίεργο τρόπο

Δημήτρης Σταρόβας: Έμαθα για τον θάνατο του Μαχαιρίτσα με πολύ περίεργο τρόπο

Ο Δημήτρης Σταρόβας αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του τον τρόπο με τον οποίον έμαθε για τον θάνατο του φίλου του, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν ένας από τους καλύτερους φίλους του αγαπημένου τραγουδοποιού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές μέρες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο Σταρόβας αποκάλυψε τον τρόπο που έμαθε για τον θάνατο του φίλου του, περιγράφοντας τη μέρα εκείνη ως εξής:

“Το έμαθα με έναν πολύ περίεργο τρόπο. Με πήρε ο ύπνος βλέποντας ένα συνδρομητικό κανάλι. Θυμάμαι κοίταξα το ρολόι ήταν 05:30 και λέω πάω στο κρεβάτι να κοιμηθώ και δεν κατάλαβα πώς με πήρε ο ύπνος. Στη διάρκεια του ύπνου είχα πατήσει κατά λάθος το κοντρόλ της τηλεόρασης. Γύρω στις 07:30 ξυπνάω από το φως, ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω «έφυγε από τη ζωή ο Λαυρέντης». Έμεινα… Έπαιζα το βράδυ στο θέατρο και την άλλη μέρα. Έγινε σε μια περίοδο που είχα 6-7 παραστάσεις στη σειρά. Είχαν μείνει 5-6 παραστάσεις και είχαμε πει να συνεννοηθούμε σε ποια θα έρθει.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα