Δωρεές άνω του 1 εκατ. δολαρίων σε αστέγους ελέω… Καρντάσιαν!

Δωρεές άνω του 1 εκατ. δολαρίων σε αστέγους ελέω… Καρντάσιαν!
FILE - In this Nov. 4, 2017 file photo, Kim Kardashian West arrives at the LACMA Art + Film Gala at the Los Angeles County Museum of Art in Los Angeles. West is promoting Screenshop, which dishes up a range of shoppable fashion and accessory options based on a phone screen grab a user takes from social media or anywhere else. (Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP, File) Willy Sanjuan/Invision/AP

Η celebrity συγκίνησε τους τηλεθεατές εκτινάζοντας τις δωρεές σε οίκο αστέγων

Ίσως ήρθε ο καιρός να αναλάβει δήμαρχος του Λος Άντζελες η Κιμ Καρντάσιαν. Ο λόγος; Το Λος Άντζελες έχει μεγάλο πρόβλημα αστέγων. Πολύ μεγάλο πρόβλημα. Και η Κιμ, σε ένα μόνο επεισόδιο του Keeping Up With the Kardashians, κατάφερε να συγκινήσει τους τηλεθεατές. Σε τέτοιο βαθμό, που αυτοί προχώρησαν σε δωρεές άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων, συνολικά, προς τον οίκο αστέγων Alexandria House.

Συγκινήθηκε και η Κιμ. Και, πριν δύο μέρες, έγραψε στο Twitter: “Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τους παραγωγούς του show μας, που με πληροφόρησαν ότι το επεισόδιο για το πρόβλημα των αστέγων πλημμύρισε από δωρεές ανθρώπων που συγκινήθηκαν σε τέτοιο βαθμό! Κάποιος, μάλιστα, δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια. Ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν να κάνουμε τη διαφορά! #Alexandria House”.

Η Τζούντι Βον, η διευθύντρια του Alexandria House, εξήγησε στο περιοδικό Life&Style, ότι το πρόβλημα των αστέγων στο Λος Άντζελες είναι σοβαρό και είπε ότι ήταν μεγάλη υπόθεση που η Κιμ έστρεψε τους προβολείς σε αυτό. Οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν το επεισόδιο, με κάθε τρόπο εξέφρασαν το πόσο συγκινήθηκαν. Ένας έγραψε: “Τόσο χαρούμενος που το show είχε συνέπειες για τόσες πολλές ζωές, συγχαρητήρια που στρέψατε τους προβολείς σε ένα τόσο σημαντικό θέμα!! Πρέπει να βοηθηθούν οι άστεγοι!!!” Ένας άλλος, είπε: “Σας ευχαριστώ που κάνατε τη διαφορά! Παρακαλώ, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα σας για να κάνετε, κάθε μέρα, τη διαφορά”.

Ναι, ίσως ήλθε ο καιρός να αναλάβει δήμαρχος του Λος Άντζελες η Κιμ Καρντάσιαν.

Πηγή:ΑΜΠΕ Φωτογραφία:Willy Sanjuan/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα