Δώρος Παναγίδης: Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση – “Αντίκρυσα τον θάνατο”

Δώρος Παναγίδης: Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση – “Αντίκρυσα τον θάνατο”
Ο Δώρος Παναγίδης facebook @Doros Panayides

Ο Δώρος Παναγίδης μοιράστηκε μια φωτογραφία του από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Το μήνυμά του μέσω Facebook.

Ο Δώρος Παναγίδης έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο “Power of Love”, όπου υπήρξε ένας από τους πλέον αγαπητούς παίκτες του ριάλιτι αγάπης, αφού πολλές ήταν οι φορές που αναδείχτηκε ο πιο δημοφιλής στην ψηφοφορία του κοινού.

Ο Κύπριος πρώην παίκτης του ριάλιτι ασχολείται πλέον με το μόντελινγκ, ενώ ζει μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

Με ανάρτησή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Δώρος Παναγίδης γνωστοποίησε ότι νοσηλεύτηκε για 7 ημέρες στην καρδιολογική κλινική, κοινοποιώντας, μάλιστα, μια σοκαριστική φωτογραφία του από το δωμάτιο του νοσοκομείου, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τι ακριβώς του συνέβη..

“7 μέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση. Την στιγμή που αντίκρισα τον θάνατο «είδα» ποιοι φίλοι και συγγενείς ήταν δίπλα μου. Μέσα από την απογοήτευση για τους ανθρώπους που αγαπούσες, εκτιμούσες και είχες μες την ψυχή σου σαν φυλαχτό αποκτάς τη σοφία για να καταλάβεις ότι τελικά η αγάπη είναι μόρια στον αέρα και μπορείς να την συλλάβεις από παντού και από οποιονδήποτε… Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω και που με φώτισε να καταλάβω ποιους τελικά πρέπει να εκτιμώ”, έγραψε μεταξύ άλλων ο Δώρος Παναγίδης.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση του Δώρου Παναγίδη στο Facebook:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα