Δούνια: Έχω φωτογραφηθεί με μαγιό και μου το έσβησαν στο photoshop

Η ηθοποιός και μοντέλο Νόνη Δούνια
Η ηθοποιός και μοντέλο Νόνη Δούνια INSTAGRAM/NONI-DOUNIA

Το μοντέλο και ηθοποιός θυμάται μια περίπτωση όπου το "νιστέρι" του photoshop την έβγαλε γυμνή στο εξώφυλλο, ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπή ς"Happy Day" του Alpha έκανε η Νόνη Δούνια, στις οποίες μίλησε για τα χρόνια όπου βρισκόταν συνεχώς στα εξώφυλλα των περιοδικών. Όπως εξηγεί, την περίοδο εκείνη το θέμα "sex symbol" ήταν πολύ της μόδας, με αποτέλεσμα να υπάρχει πίεση προς τα μοντέλα. "Μπορεί να σε πίεζαν προς μια κατεύθυνση που μπορεί να μην ήθελες απαραίτητα να πας. Ήθελε έναν έξυπνο χειρισμό από εσένα" σχολιάζει.

Εκείνο όμως που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ο βαθμός παρέμβασης στις φωτογραφίες και το αποτέλεσμα που κρεμόταν τελικά στα μανταλάκια. "Έχω φωτογραφηθεί με μαγιό και έχει βγει η φωτογραφία χωρίς μαγιό στο εξώφυλλο. Έχει σβηστεί. Είναι σοκαριστικό και ενοχλητικό, αλλά ήταν και αυτό μέσα στο πρόγραμμα" σχολιάζει με σκανδαλιστική ψυχραιμία η κα. Δούνια.

"Μου έχουν κόψει και το δάχτυλο μαζί με το μαγιό, από τα πέντε είχα τέσσερα" προσθέτει για άλλη φωτογράφηση και συνεχίζει: "Τώρα όλα αυτά είναι αστεία, αλλά τότε νευρίαζα πάρα πολύ". Άλλωστε, η Νόνη Δούνια σχολιάζει πως δεν έχει καμιά από αυτές τις επαγγελματικές της φωτογραφήσεις στο σπίτι. "Δεν έχω πουθενά φωτογραφία μου στο σπίτι, ποτέ δεν είχα. Οι φωτογραφίες που έχω στο σπίτι είναι οι ανθρώπινες, αυτές που έχουμε όλοι".

Δείτε το βίντεο:

"Έχουμε συζητήσει με τα παιδιά μου για τις γυμνές φωτογραφίες" δήλωνε παλιότερα η Νόνη Δούνια, που στο παρελθόν έχει φιλοξενηθεί σε σκανδαλιστικές πόζες για διάφορα περιοδικά. Όπως αναφέρει η ίδια ωστόσο, τα παιδιά της κατανοούν πως αυτό ήταν μέρος της δουλειάς της.

"Μου είπαν 'πώς το έκανες αυτό, εμείς δεν θα μπορούσαμε με τίποτα να το κάνουμε'" αναφέρει στη συνέχεια το μοντέλο και ηθοποιός. Όπως εξηγεί η Νόνη Δούνια, οι απολαβές για τέτοιου είδους δουλειές ήταν ιδιαίτερα δελεαστικές. Για παράδειγμα, μπορούσε να αγγίζει ακόμη και τα 5 εκατομμύρια δραχμές (περί τις 15.000€) για μια και μόνο φωτογράφηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νόνη Δούνια: Τα παιδιά μου ρωτούσαν πώς έκανα γυμνή φωτογράφηση

SHARE:

24Media Network