Dua Lipa: Θα γίνει… γοργόνα στη “Barbie” – Η πρώτη φωτογραφία

Dua Lipa: Θα γίνει… γοργόνα στη “Barbie” – Η πρώτη φωτογραφία
Dua Lipa Willy Sanjuan/Invision/AP

Η Dua Lipa επιβεβαίωσε ότι θα συμμετάσχει στην πολυαναμενόμενη ταινία «Barbie» της Greta Gerwig. Η τραγουδίστρια θα υποδυθεί τον ρόλο μιας κούκλας - γοργόνας.

Με περισσότερες από 20 νέες αφίσες, προωθείται η νέα ταινία «Barbie» και οι πρωταγωνιστές της και επιβεβαιώνεται ότι η Dua Lipa είναι μέρος του καστ.

Η τραγουδίστρια της ποπ ανακοίνωσε τον ρόλο της στην ταινία, μέσω ανάρτησης στο Instagram. Η εικόνα που κοινοποιήθηκε είναι μία από τις νέες αφίσες που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο και σε έντυπα περιοδικά και την απεικονίζει ως Barbie γοργόνα.

«H Barbie αυτή είναι μια γοργόνα!!» έγραψε στη λεζάντα. Από την επίσημη σελίδα της Barbie στο Instagram υπήρξε ανταπόκριση στην οποία αναφέρεται: «Θα προκληθεί παφλασμός (ενθουσιασμός)».

Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

Την ταινία που πρόκειται να αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου σκηνοθέτησε η Γκρέτα Γκέργουιγκ και η πρεμιέρα της αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον από τους θαυμαστές της Barbie.

Εκτός από την εμφάνισή της σε ρόλο στην ταινία, η Lipa φημολογείται επίσης ότι ηχογράφησε πολλά νέα τραγούδια για το soundtrack, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Σε άλλες αφίσες παρουσιάζονται η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία δίνει σάρκα και οστά στη διάσημη κούκλα της Ματέλ, Μπάρμπι και ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος υποδύεται τον φίλο της, Κεν. Η Χέλεν Μίρεν, αφηγήτρια στην ταινία, ο Μάικλ Σέρα ως Άλαν και ο Γουίλ Φέρελ, ο οποίος υποδύεται τον CEO της πολυεθνικής κατασκευής παιχνιδιών προβάλλονται και η Αμέρικα Φερέρα, η Έμμα Μάκεϊ και η Νίκολα Κόκλαν προβάλλονται επίσης στις αφίσες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα