Δύσκολες στιγμές για τον αδελφό του Στάθη Ψάλτη: Μου έκαναν έξωση, ψάχνω γηροκομείο

Γιάννης Ρώτας - Στάθης Ψάλτης

Ο Γιάννης Ρώτας, αδελφός του αείμνηστου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, περνά δύσκολες ώρες, αφού έκανε αποποίηση κληρονομιάς και βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη μίλησε στην εφημερίδα Espresso για τις δύσκολες στιγμές που περνάει και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, τόσο στα οικονομικά του, όσο και στην καθημερινή του ζωή γενικότερα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο, επίσης ηθοποιός, Γιάννης Ρώτας, μιλά για τα οικονομικά του προβλήματα και τις δυσκολίες του, γεμάτος στεναχώρα για την κατάσταση αυτή. Όπως δήλωσε, του έχουν κάνει έξωση και κοντεύει να μείνει στον δρόμο.

Ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Μου έκαναν έξωση και πρέπει να φύγω. Ψάχνω για γηροκομείο. Ο Στάθης δεν άφησε τίποτα. Κάναμε αποποίηση κληρονομιάς γιατί χρώσταγε σε μία τράπεζα. Κουράστηκα να ψάχνω για σπίτι και να μη βρίσκω και περιμένω να πάω σε γηροκομείο. Αν και ταΐζαμε τόσο κόσμο, δεν βρέθηκε ούτε ένας να με βοηθήσει. Ζήτησα βοήθεια από πέντε ανθρώπους, αλλά τίποτα, κανείς. Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα. Δεν καταλαβαίνει κανείς τι περνάω. Δεν έδωσα ποτέ δικαιώματα. Το σπίτι σφραγίζεται, θα έρθει κλητήρας και θα αλλάξει κλειδαριά".

Στο πλευρό του ηθοποιού είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έχει κάνει συχνές αναφορές στην οικονομική δυσπραγία του Γιάννης Ρώτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το άλλο πρόσωπο του Στάθη Ψάλτη

Στάθης Ψάλτης: Οι ατάκες του από τα '80s που έγραψαν ιστορία

SHARE: