Έγκυος η Εριέττα Κούρκουλου – Η ανάρτησή της στο Instagram

Έγκυος η Εριέττα Κούρκουλου – Η ανάρτησή της στο Instagram
Εριέττα Κούρκουλου Instagram / @eriettakourkouloulatsi

Γονείς θα γίνουν η Εριέττα Κούρκουλου και ο σύζυγός της Βύρωνας Βασιλειάδης. Πριν από λίγο καιρό είχε εξομολογηθεί τις προσπάθειές τους να αποκτήσουν παιδί.

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ αποκάλυψε και το φύλο του μωρού.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φιλάει τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη, ενώ φοράει μία μπλούζα που γράφει “New generation loading”.

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου είχε αναφερθεί πριν από λίγο καιρό στις προσπάθειες της ίδιας και του συζύγου της να αποκτήσουν ένα παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση, ενώ μέσα από την εξομολόγησή της είχε δώσει δύναμη και σε άλλες γυναίκες που βιώνουν αυτή τη διαδικασία.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου:

Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό. Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά. Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτό.”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα