Είναι η Zendaya έγκυος; Το βίντεο που πυροδότησε τις φήμες και η απάντηση της ηθοποιού

Είναι η Zendaya έγκυος; Το βίντεο που πυροδότησε τις φήμες και η απάντηση της ηθοποιού
Zendaya AP-TikTok

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Twitter η φήμη ότι η Zendaya είναι έγκυος με το μωρό του Tom Holland. Τι απάντησε η ηθοποιός.

Χιλιάδες θαυμαστές της Zendaya έχουν σοκαριστεί, αφού “έπεσαν” πάνω σε μια διαδικτυακή φήμη ότι η γνωστή ηθοποιός, Zendaya είναι έγκυος με το μωρό του Tom Holland.

Αφορμή για την φήμη που ξεγέλασε τους φαν του ζευγαριού, ήταν μια νέα viral τάση του TikTok, η οποία λέγεται “Krissed” και ουσιαστικά πρόκειται για φάρσα. Συγκεκριμένα, οι χρήστες δημοσιεύουν ένα βίντεο, που συνήθως συνοδεύεται με ψευδείς πληροφορίες για διασημότητες και τελειώνει με ένα βίντεο της Kris Jenner να χορεύει.

Ωστόσο, παρόλο που η εγκυμοσύνη της Zendaya ήταν εμφανώς ένα αστείο ενός χρήστη του TikTok, δεν ήταν λίγοι αυτοί που το πίστεψαν, με αποτέλεσμα να γεμίσουν χιλιάδες σχόλια οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Η απάντηση της Zendaya

Η σταρ του Euphoria, παρατήρησε τις φήμες περι εγκυμοσύνης που φούντωναν στο Twitter, και αποφάσισε να απαντήσει σοβαρά μέσω ενός story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Κοιτάξτε τώρα, αυτός είναι ο λόγος που μένω εκτός Twitter. Απλώς φτιάχνουν πράγματα χωρίς λόγο… κάθε εβδομάδα“, έγραψε η ηθοποιός στο Instagram Story της την Τετάρτη.

Instagram

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα