Ειρήνη Καζαριάν απαντά για το “ροζ βίντεο”: Δεν με νοιάζει τι λένε για μένα

Ειρήνη Καζαριάν απαντά για το “ροζ βίντεο”: Δεν με νοιάζει τι λένε για μένα
Ειρήνη Καζαριάν Instagram / @nounekazaryan

Το νεαρό μοντέλο μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το επίμαχο βίντεο που είχε κυκλοφορήσει. Τι ανέφερε για τους γονείς της και για τον τρόπο που το διαχειρίστηκε.

Η Ειρήνη Καζαριάν, η νικήτρια του πρώτου κύκλου του Greece’s Next Top Model, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο περιστατικό με το “ροζ βίντεο”, για το οποίο είχε δημιουργηθεί σάλος.

Το νεαρό μοντέλο είχε δηλώσει εξαρχής ότι δεν απεικονίζεται στο “ροζ βίντεο”, που είχε κυκλοφορήσει λίγο μετά τη νίκη της στο ριάλιτι μόδας, ενώ είχε διαχειριστεί διακριτικά το θέμα, αφήνοντας την υπόθεση στους δικηγόρους της.

Στη συνέντευξή της αναφέρθηκε στο πώς αντέδρασαν οι γονείς της, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν χρειάστηκε να τους δώσω αναφορά, εννοείται πως το είδαν, στεναχωρήθηκαν, τσαντίστηκαν με αυτό που έγινε και το ξεπεράσαμε. Ήταν περισσότερο θυμωμένοι από μένα. Η μητέρα και ο πατέρας μου ήταν φουλ τσαντισμένοι.”

Η Ειρήνη Καζαριάν δήλωσε, επίσης, πως, μέσα από αυτή την εμπειρία, είδε το αρνητικό κομμάτι της δημοσιότητας: “Αυτό ήταν το πρώτο “χτύπημα” της δημοσιότητας, η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ σκληρό, γιατί δεν είχα ζήσει έτσι, ήξερα ότι δεν ήμουν εγώ, εννοείται ότι δεν ήμουν εγώ, οπότε δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά, έβαλα τους δικηγόρους μου να ασχοληθούν πάνω σε αυτό και απλά να το αφήσω να ξεχαστεί. Μέσα από αυτό “άνοιξαν” τα μάτια μου, κατάλαβα πώς είναι να είσαι δημόσιο πρόσωπο.”

Τέλος, ανέφερε πως δεν την ενοχλεί να μιλά για αυτό το θέμα, καθώς η ίδια γνωρίζει πως δεν είναι το δικό της πρόσωπο στο βίντεο και πως οι άνθρωποι που την γνωρίζουν καλά, ξέρουν την αλήθεια. Όπως είπε: “Δεν με νοιάζει τι λένε για μένα, έτσι είμαι εγώ, γενικά, έτσι έχω μεγαλώσει, οπότε δεν με απασχολούσε. Εφόσον δεν ήμουν εγώ, τελείωσε, το ξέχασα. Δεν μου έκανε καλό, όταν λένε κάτι κακό για σένα, θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Δεν ψάχνω την αναγνωρισιμότητα, όποιος με ξέρει, με ξέρει και θα με θυμάται.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα