Διαδίκτυο εναντίον Έλεν Ντε Τζενέρις: Συγκρίνει την καραντίνα στη βίλα της με φυλακή

Διαδίκτυο εναντίον Έλεν Ντε Τζενέρις: Συγκρίνει την καραντίνα στη βίλα της με φυλακή
Η Έλεν Ντε Τζενέρις Youtube

"Ένα πράγμα που έμαθα στην καραντίνα, είναι πως είναι σαν να ΄βρίσκομαι στη φυλακή". Το σχόλιο της Έλεν Ντε Τζενέρις που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων.

Η Έλεν Ντε Τζενέρις, μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές περσόνες της Αμερικής, δέχτηκε έντονες κριτικές όταν, σε μία προσπάθεια να κάνει χιούμορ, συνέκρινε την απομόνωσή της λόγω των μέτρων του κορονοϊού στην πολυτελή βίλα της με την απομόνωση σε φυλακή.

Η διάσημη παρουσιάστρια, της οποίας η καθημερινή εκπομπή διακόπηκε για τρεις εβδομάδες λόγω της καραντίνας, επέστρεψε την Τετάρτη με νέο επεισόδιο γυρισμένο από τη σύζυγό της και ηθοποιό Πόρσια ντε Ρόσι, σε ένα από τα σπίτια της στην Καλιφόρνια.

“Ένα πράγμα που έμαθα στην καραντίνα, είναι πως είναι σαν να είμαι στη φυλακή”, σχολίασε προσθέτοντας πως αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι “φοράω τα ίδια ρούχα για δέκα ημέρες και όλοι εδώ είναι γκέι”. 

Πολλοί ήταν εκείνοι που βρήκαν το αστείο της προσβλητικό καθώς έγινε μία περίοδο που πληθαίνουν τα κρούσματα κορονοϊού στις φυλακές των ΗΠΑ.

Το σχόλιο της παρουσιάστριας προκάλεσε τις μαζικές αντιδράσεις των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί ήταν εκείνοι που έγραψαν πως η Ντε Τζενέρις μένει “σε μία βίλα αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που δεν συγκρίνεται με φυλακή”.

“Οι φυλακισμένοι δεν μπορούν να τηρήσουν τις αποστάσεις ασφαλείας, δεν έχουν αρκετό νερό ή χαρτί υγείας ενώ πεθαίνουν από κορονοϊό. Έλεν, η εμπειρία σου στην καραντίνα δεν είναι όπως το να είσαι σε φυλακή”, έγραψε κάποιος άλλος χρήστης.

Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 280 κρατούμενοι και 400 υπάλληλοι στις φυλακές της Νέας Υόρκης έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό και τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχουν πεθάνει, σύμφωνα με το New York Department of Corrections.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα