Έλενα Κρεμλίδου: Έπεσε θύμα κλοπής – Της έσπασαν το αυτοκίνητο

Έλενα Κρεμλίδου: Έπεσε θύμα κλοπής – Της έσπασαν το αυτοκίνητο
Έλενα Κρεμλίδου Instagram / @elena_mariposa

Με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε ότι της έσπασαν το αυτοκίνητο και της έκλεψαν αντικείμενα η Έλενα Κρεμλίδου. Οι αναρτήσεις της στο Instagram.

Θύμα κλοπής έπεσε η γνωστή influencer και πρώην παίκτρια του Survivor, Έλενα Κρεμλίδου, καθώς άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητό της και της απέσπασαν μερικά αντικείμενα που είχε μέσα σε αυτό.

Η “Μαριπόζα” ανακοίνωσε το δυσάρεστο συμβάν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας stories στα οποία έδειξε τις ζημιές που της έκαναν στο αμάξι, ενώ έκλαιγε.

“Είναι πολύ άσχημο κάποιος να σου καταστρέφει την περιουσία. Δε θα ευχηθώ κάτι κακό γιατί καταλαβαίνω ότι προφανώς για να το κάνει κάποιος αυτό θα έχει τους λόγους του. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ αλλά…”, είπε με δάκρυα στα μάτια.

Έπειτα, η Έλενα Κρεμλίδου επανήλθε με νέα stories, στα οποία εξήγησε πιο αναλυτικά τι συνέβη, ενώ ευχαρίστησε τους ακόλουθούς της για τη συμπαράσταση. Όπως έγραψε:

“Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα συμπαράστασης. Δυστυχώς δεν είμαι σε κατάσταση να απαντήσω ούτε στο Instagram ούτε στους δημοσιογράφους. Από το σοκ, την πίεση και κάποια άλλα προσωπικά μου θέματα δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ σχεδόν καθόλου από χθες και έχω τρομερές ζαλάδες και ανακατωσούρες.

Επίσης χθες μετά την αναμνηστική δόση έχω ανεβάσει 38 πυρετό, πονάω σε όλο μου το σώμα και δεν έχω αντοχές ούτε να κάνω κάτι ούτε να φάω. Έγινε χθες στο Χαλάνδρι στον παράδρομο λεωφόρο Κηφισίας μέρα μεσημέρι. Και για όσους ρωτάνε αν μου κλέψανε κάτι αξίας, ευτυχώς όχι κάτι τρομερής αξίας.

Μια ξεχασμένη τσάντα που ευτυχώς το μόνο που είχε μέσα ήταν ένα ring light και ένα πολύ αγαπημένο μπουφάν. Ευτυχώς ούτε εγώ έπαθα κακό ούτε πληγώθηκα οικονομικά και με απώλεια σημαντικών χαρτιών. Πάνω απ’ όλα η υγεία. Συγγνώμη για το χθεσινό ξέσπασμα αλλά δεν ήλεγχα τον εαυτό μου. Επίσης έχω κατανόηση για τους δράστες και τα κίνητρα που τους ώθησαν σε μια τέτοια κίνηση και εύχομαι από ψυχής να βρουν μέσα από την αγάπη το φως που τους λείπει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα