Ελένη Φουρέιρα: Επιστρέφει στη σκηνή μετά τη γέννηση του γιου της – “Ανυπομονώ”

Ελένη Φουρέιρα: Επιστρέφει στη σκηνή μετά τη γέννηση του γιου της – “Ανυπομονώ”
Ελένη Φουρέιρα ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Με μια σειρά από εκρηκτικές εμφανίσεις κάνει δυναμικό come-back η Ελένη Φουρέιρα. Η ανάρτησή της στο Instagram και η ανακοίνωση που έβαλε "φωτιά".

Ευτυχισμένη μανούλα είναι η Ελένη Φουρέιρα, η οποία πρόσφατα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία.

Η δημοφιλής pop star είχε “παγώσει” τις εμφανίσεις της και είχε αναβάλει τις συναυλίες της, προς το τέλος της εγκυμοσύνης της, μερικές εβδομάδες προτού γεννήσει.

Η αποχή της από τα καλλιτεχνικά δρώμενα φαίνεται πως θα κρατήσει μερικούς μήνες ακόμη, ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα αναμένεται να επιστρέψει δυναμικά το ερχόμενο καλοκαίρι με μια σειρά από εκρηκτικές εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου (25/02) η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο το οποίο περιλαμβάνει διάφορες επιτυγχημένες στιγμές από την καριέρα της και ανακοίνωσε ότι το φετινό καλοκαίρι θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη περιοδεία, που θα τιτλοφορείται “Eleni Foureira – Reborn Tour, Summer 2023″.

“Can’t wait (Δεν μπορώ να περιμένω)” έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Φουρέιρα, εκφράζοντας την ανυπομονησία της να ανέβει ξανά στη σκηνή και να ξεσηκώσει τους θαυμαστές της.

Όπως ήταν λογικό, οι ακόλουθοί της έπαθαν “παράκρουση” με την ανακοίνωση του come-back της.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα