Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει ολόγυμνη στο εξώφυλλο του νέου της δίσκου

Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει ολόγυμνη στο εξώφυλλο του νέου της δίσκου
Ελένη Φουρέιρα Instagram/foureira

Και εκεί που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα από την Ελένη Φουρέιρα, η τραγουδίστρια "γονάτισε" τα social media ποζάροντας απλά για το εξώφυλλο του νέου της δίσκου.

Νομίζετε ότι με ξέρετε, αλλά δεν έχετε ιδέα“.

Με τα παραπάνω λόγια η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της δίσκου, που κυκλοφορεί στις 3 Ιουνίου και θα έχει τίτλο “Poli-Ploki”. Μόνο που η διάσημη τραγουδίστρια δεν έμεινε εκεί.

Για το εξώφυλλο του άλμπουμ η Miss “Fuego”, η οποία γνωρίζει καλά πώς να τραβά τα βλέμματα, φωτογραφήθηκε “Poli-Sexy” αφού πόζαρε ολόγυμνη, φορώντας μόνο δύο εντυπωσιακά μαύρα γάντια τα οποία θυμίζουν περίτεχνα λουλούδια, αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα στη φαντασία.

Ελένη Φουρέιρα Instagram/foureira

“Αυτή είμαι εγώ παρουσιάζοντας το νέο μου άλμπουμ στις 3 Ιουνίου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που σας παρουσιάζω τον νέο μου δίσκο αλλά και τα οπτικά για το νέο μου άλμπουμ στις 28.05. Ανυπομονώ να τα δείτε… Νομίζετε ότι με ξέρετε, αλλά δεν έχετε καμία ιδέα. Μία νέα εποχή έρχεται. Ετοιμαστείτε. #poli_ploki”, έγραψε μεταξύ άλλων στο κείμενο με το οποίο συνόδευσε τη sexy ανάρτησή της.

Φυσικά, οι θαυμαστές και οι διαδικτυακοί της φίλοι την αποθέωσαν, ενώ ανάλογες αντιδράσεις σημειώθηκαν και από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι την αποκάλεσαν “Παναγιά Φουρέιρα“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα