Ελένη Ουζουνίδου: "Έχω συνεργαστεί με κακότροπους σκηνοθέτες. Ούτε το όνομά τους δεν θέλω να ακούω"

Ελένη Ουζουνίδου
Ελένη Ουζουνίδου GLOMEX

"Βρεθήκαμε όλοι προ εκπλήξεως", δήλωσε η Ελένη Ουζουνίδου αναφερόμενη στις καταγγελίες στον χώρο της Τέχνης. Ποια η δική της εμπειρία.

Για τις καταγγελίες στον χώρο της Τέχνης αλλά και για το αν έχει δεχθεί κάποιους είδους παρενόχληση, μίλησε η Ελένη Ουζουνίδου που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "The 2Night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

"Είναι πραγματικά πολύ δύσκολες ημέρες, όσον αφορά τις καταγγελίες. Είναι ένα σύννεφο που σε λίγο θα γίνει ήλιος. Έχω περάσει δύο φορές δύσκολα, όχι τίποτα τρομερό. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή και δεν βρέθηκα μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις κι ούτε έχω εισπράξει βία με όλους τους τρόπους. Έχω συνεργαστεί με κακότροπους σκηνοθέτες και σταμάτησα. Δεν θέλω να ακούω ούτε το όνομά τους. Οι άνθρωποι που γνώριζαν τα πράγματα μάλλον είναι σε στενό φιλικό περιβάλλον. Εάν υπήρχε δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτές τις καταστάσεις και σε όλα τα αγόρια και τα κορίτσια που κάνουν καταγγελίες στο ΣΕΗ και σε δικηγόρους", δήλωσε η γνωστή ηθοποιός, η οποία συνέχισε: "Στα δικά μου αυτιά και στο άμεσο περιβάλλον μου δεν είχαν ακουστεί αυτά. Βρεθήκαμε όλοι προ εκπλήξεως".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: The 2Night Show
SHARE:

24Media Network