Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Δεν με στοιχειώνει η παχυσαρκία - Δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου"

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Δεν με στοιχειώνει η παχυσαρκία - Δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου"

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε για το πώς βιώνει τις ημέρες στην καραντίνα καθώς και για τη "μάχη" με την παχυσαρκία.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω», στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (13/4), η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς βιώνει τις ημέρες στην καραντίνα καθώς και για τη «μάχη» της κόντρα στην παχυσαρκία σε νεαρότερη ηλικία.

«Το βίωσα δραματικά πολύ από την αρχή, βασανιστικά» δήλωσε για τις στιγμές του εγκλεισμού. «Λίγο ασκούμαι, λίγο πηγαίνω βόλτα στη γειτονιά με τον σκύλο, λίγο μαγειρεύω» ανέφερε ως προς τα πράγματα με τα οποία καταπιάνεται, ενώ είπε ότι δεν της αρέσουν οι διαδικτυακές συναυλίες. «Δεν μου περίσσευε χαρά για να μοιράσω στους γύρω μου» αποκάλυψε και συμπλήρβσε ότι αυτό είναι κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει από εδώ και πέρα.

Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για την μάχη της με την παχυσαρκεία και εάν αυτή την "στοιχειώνει", η τραγουδίστρια απάντησε: «Δεν ένιωθα καλά εγώ καθόλου με τον εαυτό μου και με αυτό που συνέβαινε, αρχικά. Στη συνέχεια, κατάλαβα ότι αυτό το πράγμα κρύβει πάρα πολλά άλλα πιο υπόγεια προβληματάκια που είχα να αντιμετωπίσω. Δε με στοιχειώνει, όχι, θεωρώ ήταν μια διαδρομή που με έβαλε πάλι μέσα στον δρόμο μιας ουσίας. Την αντιμετώπισα τότε στην εφηβεία, μια στιγμή που ο καθένας από μας που θέλει να αρέσει και να το εισπράττει. Αλλά μου άφησε ένα πολύ μεγάλο δώρο που λέγεται πείσμα, το οποίο αυτήν τη στιγμή επίσης μου είναι πολύ χρήσιμο. Χρειάστηκε πείσμα για να μπορέσω να φύγω από αυτήν (την κατάσταση). Αυτό είναι ένα όπλο που χρησιμοποίησα μετά σε αυτό που κάνω γιατί επίσης αυτή η δουλειά χρειάζεται πολύ πείσμα και πάρα πολλή πειθαρχία, ακόμα και αν φαντάζει εντελώς ελεύθερη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΑΝΤ1, Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network