Έλντα Πανοπούλου: Γι’ αυτό έμεινα μακριά από την τηλεόραση

Έλντα Πανοπούλου: Γι’ αυτό έμεινα μακριά από την τηλεόραση
Έλντα Πανοπούλου Glomex

Η ηθοποιός Έλντα Πανοπούλου, μίλησε για την ελληνική τηλεόραση, τις παραγωγές που "παίρνουν μπρος", αλλά και την καριέρα που ανοίχτηκε μπροστά της.

Η αγαπημένη ηθοποιός Έλντα Πανοπούλου ήταν καλεσμένη στο “Πρωινό” με τη Φαίη Σκορδά. Μεταξύ άλλων μίλησαν για την ελληνική τηλεόραση αλλά και την καριέρα της στο χώρο.

Η ηθοποιός σχολίασε τη “ζωντανή” τηλεόραση και την ασφάλεια που ενέχει. “Τα απρόοπτα στις ζωντανές εκπομπές είναι τα πιο ενδιαφέροντα. Όλη η ένταση δημιουργεί μια ζωντάνια. Παράλληλα το ζωντανό έχει και μια ασφάλεια. Όταν ένας δημοσιογράφος θέτει μια ερώτηση, στο ζωντανό δεν μπορεί να κοπεί. Αυτό που θέλω να πω, αυτό θα περάσει στο κοινό”.

Η Έλντα εξέφραζε καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης την αγάπη της για την τηλεόραση.

“Είναι ένα τόσο πλούσιο μέσο, που μπορεί να προσφέρει ψυχαγωγία, ενημέρωση, όμως δεν είναι πάντα στα σωστά χέρια”. Όπως παραδέχτηκε θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στο χώρο, ενώ με αισιοδοξία παραδέχτηκε για τις ελληνικές παραγωγές “Οι σειρές ξανά άρχισαν να παίρνουν μπρος… Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο”.

Αποκάλυψε ακόμα πως ο λόγος που την κράτησε μακριά είναι πως δεν ήθελε να παρατήσει τη σχολή αλλά και τους σπουδαστές της. “Δεν φτάνει μόνο η ταμπέλα του ονόματός σου, χρειάζεται και η παρουσία σου”, σχολίασε η Έλντα.

Τέλος, μίλησε για τον εύκολο δρόμο που ανοίχτηκε μπροστά της στον εργασιακό τομέα. “Δεν μου αρνήθηκε ποτέ κανείς κάτι, μου δόθηκε η καριέρα με τη βοήθεια του Θεού, χωρίς να κοπιάσω… Με την έννοια να πάρω τηλέφωνο και να ζητήσω δουλειά, γιατί με το που τελείωσα τη σχολή είχα πρόταση. Βέβαια οι προτάσεις έρχονται βάσει των προσόντων του καθενός”, σχολίασε η ηθοποιός για την πορεία και την εξέλιξη της καριέρας της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα