Έλτον Τζον: Σε αναπηρικό καροτσάκι λίγο πριν τη γιορτή της βασίλισσας Ελισάβετ

Έλτον Τζον: Σε αναπηρικό καροτσάκι λίγο πριν τη γιορτή της βασίλισσας Ελισάβετ
Έλτον Τζον Greg Allen/Invision/AP IMAGES

Ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" τον Έλτον Τζον να μετακινείται με αναπηρικό καροτσάκι, λίγο πριν την εμφάνισή του στη γιορτή για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Κινητικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο διάσημος τραγουδιστής Έλτον Τζον, καθώς πρόσφατα εθεάθη να μετακινείται με αναπηρικό καροτσάκι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο φωτογραφικός φακός “συνέλαβε” τον 75χρονο μουσικό την περασμένη Παρασκευή να κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι, φορώντας τις Gucci φόρμες του και προστατευτική μάσκα, στο αεροδρόμιο της Λειψίας, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στη Νίκαια.

Ο Έλτον Τζον πρόκειται να τραγουδήσει μαζί με τους Queen και την Diana Ross στη γιορτή για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ το Σάββατο, σε μια προηχογραφημένη συναυλία, ενώ η ευρωπαϊκή του περιοδεία θα συνεχιστεί αυτόν τον μήνα.

Το 2019 ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε χρησιμοποιήσει ξανά αναπηρικό καροτσάκι, μετά από διάστρεμμα στον αστράγαλο, ωστόσο, αυτή τη φορά δεν έχει γίνει γνωστή κάποια πληροφορίες για την υγεία του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα