Έμιλι Ρατακόφσκι: Απαντά αξύριστη στο τι σημαίνει να είσαι σέξι και διαλύει το διαδίκτυο

Έμιλι Ρατακόφσκι: Απαντά αξύριστη στο τι σημαίνει να είσαι σέξι και διαλύει το διαδίκτυο
Έμιλι Ρατακόφσκι Instagram

Το 28χρονο μοντέλο απαντάει στα πρότυπα ομορφιάς που θέλουν τη γυναίκα στην "εντέλεια" με έναν μοναδικό τρόπο: Ποζάρει στο φακό επιδεικνύοντας τις αξύριστες μασχάλες της. Και είναι όπως πάντα πανέμορφη.

Η 28χρονη καλλονή Έμιλι Ρατακόφσκι αναρωτιέται σε άρθρο της στο περιοδικό Harper’s Bazaar του Σεπτεμβρίου “Τί σημαίνει να είσαι σέξι”. Μάλιστα για το εν λόγω περιοδικό και συμπληρωματικά του κειμένου της το διάσημο μοντέλο φωτογραφήθηκε, δίνοντας μία διαφορετική εικόνα από αυτές που μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα: Πόζαρε στον φακό φορώντας ένα δαντελένιο μαύρο σουτιέν και αποκαλύπτοντας την αξύριστη μασχάλη της.

“Δύο καλοκαίρια πριν, ενώ έκανα διακοπές μαζί με έναν φίλο μου και το κορίτσι του, εκείνος με χαρακτήρισε αυθόρμητα “υπερ -θηλυκή” (εννοεί πάνω από τα όρια του “κανονικού”). Αυτό με πείραξε σε μεγάλο βαθμό γιατί αισθάνθηκα ότι ο χαρακτηρισμός αυτός υποτιμούσε τη δύναμη της προσωπικότητάς μου και του περιεχομένου μου πέραν της εμφάνισής μου. Δεν με ενδιέφερε να είμαι σέξι ή οτιδήποτε άλλο, απλά ήθελα να είμαι ο εαυτός μου”, γράφει στο άρθρο της.

“Γαμώτο, είμαι επίσης σίγουρη ότι πολλοί από τους τρόπους που συνεχίζω να είμαι “σέξι” είναι βαθιά επηρεασμένοι από τον μισογυνισμό. Αλλά νιώθω καλά με αυτό, γιατί είναι επιλογή μου, σωστά; Δεν μιλά γι’ αυτό ο φεμινισμός; Για την επιλογή;”

“Το αν θα αποφασίσω να ξυρίσω τις μασχάλες μου ή όχι, είναι δική μου δουλειά. Για εμένα, οι τρίχες στο σώμα είναι άλλη μια ευκαιρία για τις γυναίκες να εξασκήσουν το δικαίωμά τους στην επιλογή – μια επιλογή βασισμένη στο πώς θέλουν να νιώθουν σχετικά με το αν θα έχουν τρίχες ή όχι», εξηγεί και καταλήγει: “Γενικά, συνήθως μου αρέσει να ξυρίζομαι, αλλά κάποιες φορές, το να αφήσω τις τρίχες μου να μεγαλώνουν είναι αυτό που με κάνει να νιώθω σέξι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα