Emily Ratajkowski: Η πιο τολμηρή φωτογράφηση που έχει κάνει ποτέ

Emily Ratajkowski: Η πιο τολμηρή φωτογράφηση που έχει κάνει ποτέ
Emily Ratajkowski Evan Agostini/Invision/AP

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ποζάρει ολόγυμνη και μας προσφέρει μια από τις πιο σέξι φωτογραφήσεις που έχει δοκιμάσει.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι (Emily Ratajkowski) εμφανίστηκε στα social media με κοντό μαλλί, ενώ παράλληλα χάρισε στους θαυμαστές της στο Instagram μερικές λήψεις στις οποίες ποζάρει ολόγυμνη.

Τα likes -όπως ήταν αναμενόμενο- έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο, με τους followers του μοντέλου να “υποκλίνονται” στο sex appeal της.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ποζάρει με λάγνο βλέμμα, ενώ οι καρέ μπούκλες της ανεμίζουν με χάρη.

Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι το πιο ανατρεπτικό που έχει κάνει μέχρι τώρα, ενώ για την φωτογράφηση απλά δεν υπάρχουν λόγια…

Emily Ratajkowski: Η ultra sexy ανάρτησή της στο Instagram

Υπενθυμίζεται ότι το νεαρό μοντέλο προχώρησε πριν λίγα 24ωρα σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο στα οποία ποζάρει στο φακό, με ένα μπεζ σύνολο, ενώ βρίσκεται στο σόου του Marc Jacobs.

Emily Ratajkowski: Το κομψό νέο κούρεμά της

Η 31χρονη μοιράστηκε ακόμη μερικές selfie από το σπίτι της, στις οποίες φαίνεται ακόμη πιο καθαρά το νέο της look στα μαλλιά της, το οποίο είναι ένα κομψό καρέ με αφέλειες.

Οι δημοσίευσες της κέρδισαν χιλιάδες likes και σχόλια, με τους περισσότερους να σχολιάζουν πόσο της ταιριάζει το νέο της κούρεμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version