“Συμφιλίωση” Βίσση-Βανδή: Η Έλλη Κοκκίνου απάντησε για τη Γαρμπή

“Συμφιλίωση” Βίσση-Βανδή: Η Έλλη Κοκκίνου απάντησε για τη Γαρμπή
Η Έλλη Κοκκίνου Instagram

"Φωτιά" έχουν πάρει τα social media έπειτα από την ιστορική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση. Η επική δημοσίευση της Έλλης Κοκκίνου.

Ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά και τηλεοπτικά γεγονότα της χρονιάς ήταν η συνύπαρξη της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή του J2US, λίγο πριν την εκπνοή του 2020.

Το ιστορικό τους ντουέτο στον τελικό του μουσικοχορευτικού show το Σάββατο (26/12) έβαλε “φωτιά” στα social media και έφερε κοντά τους φαν των δύο τραγουδιστριών, που για χρόνια φημολογείτο που είχαν κόντρα μεταξύ τους.

Η διάσημη τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου δεν έμεινε εκτός από το μεγάλο χαμο που έχει δημιουργηθεί στα social media έπειτα από το κορυφαίο σόου.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δεχτηκε χιουμοριστικό μήνυμα από έναν follower σχετικά με τη δική της φημολογούμενη κόντρα με την Καίτη Γαρμπή, το οποίο δεν δίστασε να αναδημοσιεύσει.

ο διαδικτυακός της φίλος έγραψε για την κόντρα που είχε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 η Ελλη Κοκκίνου με την Καίτη Γαρμπή, με αφορμή τον Διονύση Σχοινά και τη σχέση που είχαν πριν παντρευτεί ο τραγουδιστής την Καίτη Γαρμπή.

«Το επόμενο challenge του Κοκλώνη», έγραψε ο follower της Ελλης Κοκκίνου, βάζοντας από κάτω τη φωτογραφία του Διονύση Σχοινά, της ίδιας και της Καίτης Γαρμπή!

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα