Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Matthew Perry

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Matthew Perry
Ο ηθοποιός Matthew Perry σε παλαιότερη τηλεοπτική του εμφάνιση Evan Agostini/Invision/AP

Εσπευσμένα μετήχθη στο νοσοκομείο ο Αμερικανός που γνωρίσαμε από τη σειρά "Τα Φιλαράκια".

Ο πρωταγωνιστής της θρυλικής σειράς «Τα Φιλαράκια» Matthew Perry μετήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από γαστρεντερική διάτρηση. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ηθοποιού, ο Αμερικανός είναι «ευγνώμων για το ενδιαφέρον του κοινού και ζητά σεβασμό στην ιδιωτικότητά του για όσο χρόνο αναρρώνει». 

Η διάτρηση του γαστρεντερικού σωλήνα εμφανίζεται όταν σχηματίζεται μια τρύπα σε όλο το μήκος του στομάχου, του μεγάλου εντέρου ή του λεπτού εντέρου. Μπορεί να οφείλεται σε διάφορες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της σκωληκοειδίτιδας και της εκκολπωματίτιδας. Μπορεί επίσης να είναι το αποτέλεσμα τραύματος, όπως πληγή με μαχαίρι. Μια διάτρηση μπορεί επίσης να συμβεί στη χοληδόχο κύστη. Αυτό μπορεί να έχει συμπτώματα παρόμοια με τα συμπτώματα γαστρεντερικής διάτρησης.

Ο ηθοποιός έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη χρόνια μάχη με την εξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Όπως έχει παραδεχτεί μάλιστα, έχει κενό μνήμης επί τρία ολόκληρα χρόνια και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς που τον έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο. 

Στο απόγειο της κατάχρησης, ο Perry θυμάται να πίνει 1 λίτρο βόκτα και να παίρνει 30 δισκία (φάρμακα) την ημέρα. Εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης το 1997 και επέστρεψε εκεί το 2001. Όπως ο ίδιος λέει «δεν γίνεται να έχεις εξάρτηση επί 30 χρόνια και να περιμένεις αυτό να λυθεί σε 28 ημέρες».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα