Έτσι διατηρείται νέα η Μαντόνα: Την τρίβουν στο πρόσωπο με… πιρούνια

Έτσι διατηρείται νέα η Μαντόνα: Την τρίβουν στο πρόσωπο με… πιρούνια
Madonna smiles before she performs during the Women's March on Washington, Saturday, Jan. 21, 2017 in Washington. (AP Photo/Jose Luis Magana) AP Photo/Jose Luis Magana)

Μια μάλλον ανορθόδοξη μέθοδο, αλλά και αρκετή δόση χιούμορ, χρησιμοποιεί η Μαντόνα, για να απαντήσει σε όσους τη ρωτούν πως διατηρείται τόσο "φρέσκια" στα 59 της

Οι θαυμαστές της την εξυμνούν με κάθε ευκαιρία για το πόσο… καλά κρατιέται λίγο πριν κλείσει τα 60. Οι επικριτές της αφήνουν όλο και πιο συχνά “μπηχτές” για το πόσο το έχει παρακάνει με τις πλαστικές και λοιπές διορθωτικές επεμβάσεις. Η “βασίλισσα της ποπ” αποφάσισε η ίδια να μοιραστεί ένα από τα “μυστικά” της νεότητάς της στα social media και το Instagram πήρε φωτιά.

Σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Madonna μας αποκαλύπτει πώς μία από τις μεθόδους που επιλέγει για την περιποίηση του προσώπου της είναι να την… τρίβουν με πιρούνια στο πρόσωπο. Ή για να είμαστε πιο κυριολεκτικοί με κάτι που μοιάζει σαν πιρούνια…

Στο βιντεάκι που ανέβασε η 59χρονη τραγουδίστρια την βλέπουμε ξαπωμένη να απολαμβάνει το “μασάζ” που της κάνει στο πρόσωπο η… “ειδικός” με δυο εργαλεία που θυμίζουν πιρούνια.

Η ίδια φαίνεται να το απολαμβάνει, να το καταδιασκεδάζει και όπως ακούγεται να λέει “Τα πιρούνια είναι πραγματικά καλά. Σφίξατε το πρόσωπό σας με ένα πιρούνι;” Πιθανότατα κάτι παραπάνω θα ξέρει, δεδομένου ότι μία από τις επαγγελματικές ασχολίες της τον τελευταίο χρόνο είναι και το λανσάρισμα μιας σειράς καλλυντικών για την περιποίηση προσώπου.

Σε κάθε περίπτωση μην το δοκιμάσετε μόνοι στο σπίτι και σίγουρα όχι με κλασικά πιρούνια… φαγητού.

Φωτό: AP Photo/Jose Luis Magana

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα