Φαρέλ Γουίλιαμς: Ο ξάδερφός του σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικού – Ζητά δικαιοσύνη

Φαρέλ Γουίλιαμς: Ο ξάδερφός του σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικού – Ζητά δικαιοσύνη
Ο Φαρέλ Γουίλιαμς στην πρεμιέρα του Black Godfather, στο Λος Άντζελες, 3 Ιουνίου 2019 Mark Von Holden/Invision/AP

"Ο ξάδερφός μου, Ντόνοβον, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών" έγραψε ο Φαρέλ Γουίλιαμς ζητώντας δικαιοσύνη και διαφάνεια.

“Διαφάνεια, αλήθεια και δικαιοσύνη” ζητάει ο Φαρέλ Γουίλιαμς μετά το θάνατο του ξαδέλφου του, την προηγούμενη Παρασκευή, από πυρά αστυνομικού.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, σε ανάρτησή του στο Instagram, εξιστόρησε πως ο ξάδερφός του, Ντόνοβον Λιντς, σκοτώθηκε σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Βιρτζίνια Μπιτς των ΗΠΑ.

“Η απώλεια αυτών των ζωών είναι μια ανυπολόγιστη τραγωδία. Ο ξάδερφός μου, Ντόνοβον, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών” έγραψε ο Φαρέλ Γουίλιαμς. “Ήταν ένα λαμπρό φως και ένας άνθρωπος που ήταν πάντα εκεί όταν οι άλλοι τον χρειάζονταν. Είναι σημαντικό η οικογένειά μου και οι οικογένειες των άλλων θυμάτων να έχουν τη διαφάνεια, την αλήθεια και τη δικαιοσύνη που τους αξίζουν”, συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, στη Βιρτζίνια Μπιτς σκοτώθηκαν 2 άνθρωποι, ενώ 8 τραυματίστηκαν. Ο αξιωματικός που πυροβόλησε τον Ντόνοβον Λιντς υποστηρίζει ότι το θύμα κρατούσε όπλο, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα