Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ: Σε ρόλο-έκπληξη στο Indiana Jones 5

Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ: Σε ρόλο-έκπληξη στο Indiana Jones 5
Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, file

H Βρετανίδα δημιουργός της σειράς 'Fleabag' αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο νέο sequel της θρυλικής περιπέτειας, δίπλα στον Χάρισον Φορντ.

Τον Αύγουστο του 2022, ένα θρυλικό franchise ταινιών του Hollywood, θα παρουσιάσει τη νέα του ιστορία. Πρόκειται για το τέταρτο sequel του Ιντιάνα Τζόουνς, μια ταινία που θα φέρει ξανά τον Χάρισον Φορντ στο ρόλο του θρυλικού αρχαιολόγου, παρά τις φήμες πως ο Κρις Πρατ ετοιμαζόταν να τον διαδεχθεί.

Πρόκειται μάλλον για μια πολύπαθη ταινία, καθώς και ο σκηνοθέτης που έδωσε ζωή στις ταινίες του ‘Ιντι’, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, αποφάσισε αυτή την φορά να παραχωρήσει τη θέση του σε ένα νεότερο δημιουργό, τον Τζέιμς Μάγκολντ. Αυτή ίσως και να είναι η μοναδική δυσάρεστη είδηση, καθώς η παραγωγή της ταινίας αποφάσισε να βάλει στο πλευρό του Χάρισον Φορντ, μια από τις πιο δυναμικές και δημιουργικές γυναίκες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην μοντέρνα μυθοπλασία μικρής και μεγάλης οθόνης, την Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η περιγραφή του χαρακτήρα της, γνωρίζουμε πως πρόκειται για πρωταγωνιστικό ρόλο, που θα μοιράζεται αρκετό χρόνο επί της οθόνης με τον Ιντιάνα Τζόουνς. Αξίζει να τονίσουμε πως μέσα στα τελευταία τρία χρόνια, η ηθοποιός/σεναριογράφος έχει κερδίσει δυο Χρυσές Σφαίρες (για την ερμηνεία και το σενάριο της στο Fleabag), δυο υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες (για την παραγωγή του Killing Eve), τρία Emmys (για το Fleabag) και τέσσερις υποψηφιότητες για Emmys (για το Killing Eve και την παρουσίασή της στο Saturday Night Live). Επίσης έχει συν-γράψει το σενάριο του νέου James Bond. Αν υπάρχει μια καλλιτέχνης που μπορεί να δώσει ζωή σε ένα μάλλον “κουρασμένο” sequel, ενδεχομένως και να το φέρει κοντά στα Όσκαρ, είναι η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα