Φουρέιρα: “Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ. Παιδί θα κάνω σίγουρα”

Φουρέιρα: “Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ. Παιδί θα κάνω σίγουρα”
Ελένη Φουρέιρα Instagram / @foureira

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το "The 2night show" για την οικογένεια, τον γάμο, την ευτυχία και, φυσικά, την δουλειά της.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show” στον ΑΝΤ1 βρέθηκε η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, η οποία έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μίλησε για την οικογένεια, τον γάμο, την ευτυχία και, φυσικά, την δουλειά της. 

“Η ευτυχία είναι στιγμές. Εγώ σε αυτή τη φάση της ζωής μου, τον τελευταίο χρόνο, αν όχι τους τελευταίους 8 μήνες, είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Νομίζω ότι έχω μεγαλώσει κι εγώ, όχι σε ηλικία, αλλά σαν άνθρωπος. Όλα αυτά που έχω ζήσει, πράγματα που νόμιζα ότι δεν μπορώ να τα κάνω, πράγματα που ρίσκαρα και μου βγήκαν σε καλό. η τόση δουλειά, η τόση προσπάθεια. Κάποια στιγμή έκατσε. Όλοι οι άνθρωποι αναζητάμε την ευτυχία. Όλα τα άλλα, η δόξα, τα χρήματα, η επιτυχία, στο τέλος αυτό που θα μείνει είναι να είσαι ευτυχισμένος. Όλοι θα γεράσουμε, όλοι θα παλιώσουμε. Σημασία έχει να έχεις ζήσει μια ωραία ζωή και να μπορείς να πεις ότι είσαι ευτυχισμένος”, δήλωσε η γνωστή ερμηνεύτρια. 

Η Φουρέιρα εξέφρασε, μάλιστα, την έντονη επιθυμία της να κάνει ένα παιδί, αναφέροντας ότι η ίδια μεγάλωσε σε μια οικογένεια όπου ήταν 4 αδέρφια. Όπως είπε, αυτή τη στιγμή περιμένει τον 4ο ανιψιό της και θα ήθελε και η ίδια να γίνει μητέρα, ακόμη και εκτός γάμου. Δήλωσε χαρακτηριστικά: “Εγώ θέλω πολύ να κάνω οικογένεια, στην ουσία θέλω πολύ να κάνω παιδί. Την οικογένεια την εννοώ με το να κάνω παιδί. Δεν ξέρω αν το έχω με τον γάμο. Δεν ξέρω αν θα το κάνω, αν θα παντρευτώ ποτέ. Ένα παιδί, όμως, θα κάνω σίγουρα. Μπορεί και δύο και τρία. Η απόλυτη ευτυχία πιστεύω ότι είναι εκεί”. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα