Friends Reunion: Η Lisa Kudrow αναγκάστηκε να “γκουγκλάρει” για να τραγουδήσει με τη Lady Gaga

Friends Reunion: Η Lisa Kudrow αναγκάστηκε να “γκουγκλάρει” για να τραγουδήσει με τη Lady Gaga

Η "Phoebe" της αγαπημένης μας σειράς μίλησε για το ντουέτο που είχε με τη δημοφιλή τραγουδίστρια, το γύρισμα του οποίου δεν ήταν τόσο εύκολο αλλά και τόσο αυθόρμητο όσο φάνηκε.

Το ντουέτο της Lisa Kudrow με τη Lady Gaga ήταν μία από τις πιο δυνατές στιγμές του “Friends: The Reunion”, αφενός γιατί τα ευφάνταστα τραγούδια της αγαπημένης μας “Phoebe” ήταν ένα πολύ χαρακτηριστικό τόσο της ίδιας όσο και της σειράς, αφετέρου διότι, πέρα από τη νοσταλγία, έδωσε και μία καλλιτεχνική νότα με την παρουσία της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Το “Smelly Cat”, όμως, κομμάτι που τραγούδησε ουκ ολίγες φορές μαζί με την κιθάρα της στη διάρκεια των 10 κύκλων της σειράς, δεν ήταν εύκολη υπόθεση για την ηθοποιό, η οποία χρειάστηκε να ανατρέξει πολλά χρόνια πίσω για να το επαναφέρει στη μνήμη της.

Σε συνέντευξή της στην Έλεν ντε Τζένερις, η Kudrow αποκάλυψε πως ήταν ιδιαίτερα νευρική για την στιγμή αυτή, καθώς είχε ξεχάσει τις συγχορδίες. Μάλιστα, όπως είπε, χρειάστηκε τη βοήθεια του Google για να τις θυμηθεί, μαζί και αρκετές ώρες εξάσκησης ώστε να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα: “Ευχαριστώ τον κόσμο που ανέβασε τις συγχορδίες”, είπε γελώντας η ηθοποιός, η οποία παραδέχτηκε πως “κατάφερα να το μάθω, αλλά μετά έκλεισε ο λαιμός μου. Είχα πανικοβληθεί. Δεν ήξερα τι θα βγει. Τελικά όλα πήγαν καλά”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής της:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα