Friends Reunion: Σάρωσαν σε τηλεθέαση τα “Φιλαράκια”

Friends Reunion: Σάρωσαν σε τηλεθέαση τα “Φιλαράκια”
Στιγμιότυπο από το 'Friends: The Reunion'

Το reunion της επιτυχημένης σειράς κέρδισε το κοινό, σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, μέσα από τη συχνότητα του Star.

Τη δημοφιλή κωμική σειρά “Τα Φιλαράκια” που επέστρεψε μετά από 17 ολόκληρα χρόνια στη μικρή οθόνη, μέσα από ένα και μοναδικό επεισόδιο με τίτλο “The One With The Reunion”, απόλαυσε μέσω του Star το ελληνικό κοινό το βράδυ της Τετάρτης.

Το πολυαναμενόμενο “Friends: The Reunion”, που απεικονίζει την επανασύνδεση της γνωστής παρέας, συγκίνησε χιλιάδες τηλεθεατές ανά τον κόσμο και έκανε το Twitter να δακρύσει κυριολεκτικά.

Τα λατρεμένα “Φιλαράκια”, η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ Λε Μπλανκ, ο Μάθιου Πέρι, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, όλοι μαζί για πρώτη φορά, 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, επιτέλους επέστρεψαν με μια εξαιρετική παραγωγή, σε μια σπάνια για τα τηλεοπτικά δεδομένα, γλυκιά, νοσταλγική συνάντηση!

Σε μια μοναδική τηλεοπτική βραδιά γεμάτη χαρά αλλά και έντονο συναίσθημα, οι πολυβραβευμένοι πρωταγωνιστές θυμήθηκαν πώς δημιουργήθηκε μεταξύ τους ένας στέρεος δεσμός φιλίας, μοιράστηκαν τις αγαπημένες τους και τις λιγότερο αγαπημένες τους στιγμές, συζήτησαν για το πώς προσαρμόστηκαν στην τεράστια επιτυχία και τη διασημότητα, διάβασαν σελίδες σεναρίων από αξέχαστες σκηνές, παρακολουθώντας backstage και bloopers από τα γυρίσματα.

Το πολυαναμενόμενο reunion της επιτυχημένης σειράς κέρδισε το ελληνικό κοινό, καθώς σημείωσε μέσο όρο 24% στο δυναμικό κοινό και 17,1% στο γενικό σύνολο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα