Ο Τούρκος “Φτερωτός Θεός” μίλησε Ελληνικά και έλυσε την παρεξήγηση με την “απρεπή” χειρονομία

Ο Τούρκος “Φτερωτός Θεός” μίλησε Ελληνικά και έλυσε την παρεξήγηση με την “απρεπή” χειρονομία
Glomex

Σημερινός καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή "Καλό μεσημεράκι" ήταν ο πρωταγωνιστής της σειράς "Φτερωτός Θεός", ο Τούρκος Τζαν Γιαμάν.

Ο Τζαν Γιαμάν βρέθηκε καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, όπου προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο γυναικείο κοινό.

Μίλησε μεταξύ άλλων για τη μεγάλη ανταπόκριση από το ελληνικό κοινό, την οποία δεν περίμενε σε τέτοιο βαθμό “Το λατρεύω. Είναι σαν παράδεισος”, ενώ πρόφερε και μερικές ελληνικές λέξεις όπως ούζο και συρτάκι.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που προκλήθηκε σήμερα με μία φωτογραφία που δημοσίευσαν διάφορα σάιτ, στην οποία ο “Φτερωτός Θεός” φαινόταν μπροστά από μία ελληνική σημαία να κάνει απρεπή χειρονομία.

“Έφτιαχνα τα γυαλιά μου και ο φακός με πέτυχε σε αυτή την κίνηση “Θα πρέπει να είστε τρελοί αν νομίζετε πως θα έκανα κάτι τέτοιο. Στη σειρά κάνω συχνά τέτοια κίνηση, μπορείτε να το παρατηρήσετε”.

Ο Τζαν Γιαμάν έφυγε σε ηλικία 23 ετών από το σπίτι του, πήρε μία φωτογραφική μηχανή και έκανε πολλά ταξίδια. “Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου”, λέει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα