Γ. Μπέζος: “Λάθος να νομίζουμε ότι αν εμβολιαστούμε, θα πέσουμε στην αγκαλιά του άλλου”

Γ. Μπέζος: “Λάθος να νομίζουμε ότι αν εμβολιαστούμε, θα πέσουμε στην αγκαλιά του άλλου”
NDP

Ο Γιάννης Μπέζος εκφράζει τις ανησυχίες του για την κατάσταση με τον κορονοϊό και περιμένει την επίσημη πρόταση της πολιτείας για το πώς θα λειτουργήσουν τα κλειστά θέατρα.

Με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 της νέας του κωμικής σειράς «Παρουσιάστε», o Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί λόγω κορονοϊού.

«Η σημερινή κατάσταση είναι πολύπλοκη επειδή έχει να κάνει με την καθημερινότητα των ανθρώπων, την υγεία, την οικονομία και είναι πολύ φυσικό να δημιουργεί αναταράξεις. Σε ένα μεγάλο βαθμό την καταλαβαίνω την ανησυχία των ανθρώπων. Τώρα, οι ακραίες φωνές που υπάρχουν, θα υπάρχουν πάντα. Είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω ότι θα αντιμετωπιστούν όλα και θα πάνε καλά, αλλά με δυσκολία. Εμείς νομίζουμε ότι αν βρεθεί ένα εμβόλιο, ότι θα εμβολιαστούμε και θα πέσουμε στην αγκαλιά του άλλου. Προφανώς δεν είναι έτσι. Θέλει μία διαδρομή αυτό το πράγμα. Υπάρχουν πολλοί που μιλούν στον επιστημονικό χώρο και δεν ξέρεις ποιον να πρωτοπιστέψεις. Θεωρώ ότι είναι καλό να ακούμε την επίσημη πολιτεία και να τελειώνουμε» ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Για τον θεατρικό χειμώνα, ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε: «Το πρόβλημα με τις θεατρικές παραστάσεις είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Θα ανακοινωθούν κάποια πρωτόκολλα, που είναι της μόδας αυτή η λέξη και πώς θα λειτουργήσουν οι κλειστοί χώροι. Θέλω να πιστεύω ότι θα λειτουργήσουν με ασφάλεια και για τους εργαζομένους και για τους θεατές. Αλλά το μεγάλο μας πρόβλημα από τη στιγμή που θα λειτουργήσουν τα θέατρα είναι ότι οι καλλιτέχνες θα πρέπει να λειτουργήσουμε όχι με ύφος ηττημένο, αλλά με ύφος αρχοντικό. Αλλιώς δεν έχει νόημα να έρθουν να μας δουν οι θεατές».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα