Γενέθλια για τη Μαίρη Συνατσάκη: Πόσο χρονών έγινε – Το συγκινητικό βίντεο

Γενέθλια για τη Μαίρη Συνατσάκη: Πόσο χρονών έγινε – Το συγκινητικό βίντεο
Η Μαίρη Συνατσάκη Instagram / @mairiboo

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε μια πολύ έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλιά της. Τι έγραψε στο βίντεο που μοιράστηκε.

Γενέθλια έχει σήμερα, Κυριακή (27/12), η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έκλεισε τα 36 της χρόνια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και youtuber, έκανε μια ιδιαίτερη και πολύ έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για αυτή την ξεχωριστή μέρα.

“Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS247.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο περιλαμβάνει διάφορες στιγμές από τη ζωή της τον τελευταίο χρόνο, άλλες χαρούμενες και άλλες λυπημένες. Τα στιγμιότυπα αυτά τα βρήκε σκόρπια στο κινητό της, όπως είπε η ίδια, ενώ συνόδευσε το βίντεο με ένα συγκινητικό τραγούδι από έναν καινούργιο καλλιτέχνη με το ψευδώνυμο “Αφανής Ήρωας”.

Στην ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά:

Είναι λένε τα γενέθλια η προσωπική πρωτοχρονιά του καθενός.

Και ΤΙ χρονιά η φετινή ε; Βρήκα όλες αυτές τις στιγμές διάσπαρτες στο κινητό μου. Πράγματα που ανέβασα, που έστειλα στους φίλους μου, που απλά έβγαλα βίντεο για να τα κρατήσω ζωντανά λίγο παραπάνω. Όσα γυρίζουν την δική μου γη, είναι εδώ. Οι άνθρωποί μου, είναι εδώ… Για τα γέλια, τις αγκαλιές, τα κλάματα, τα μαθήματα, είναι εδώ! Για την χρονιά που έζησα είμαι τυχερή. Για όσα θα έρθουν, ανυπόμονη. Στο τώρα είμαι ήρεμη. Όσα γίνονται είναι ο δρόμος μας. Διαβάζω ήδη τις ευχές σας… σας ευγνωμονώ”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα