Γιάννης Τσιμιτσέλης: “Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου”

Γιάννης Τσιμιτσέλης: “Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου”
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης glomex

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για τη σχέση με την κόρη του, τονίζοντας πως τον πληγώνει να είναι "πατέρας του Σαββατοκύριακου".

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (26/01) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση με την κόρη του, τονίζοντας πως τον πληγώνει να είναι “πατέρας του Σαββατοκύριακου”. Επιπλέον, ο ηθοποιός εξήγησε πότε είναι καλό ένα ζευγάρι με παιδιά να αποφασίζει να χωρίζει.

“Δεν βάζω εγώ όρια, η κόρη μου τα βάζει. Είναι εκτός ορίων”, ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτέλης. Σε ερώτηση των παρουσιαστών για την εξομολόγησή του ότι είναι πατέρας του Σαββατοκύριακου ο ίδιος δήλωσε: “Με πληγώνει, αλλά είναι αναγκαστικό… Δεν μπορείς να είσαι μαζί με τον άλλον για το παιδί. Σίγουρα προηγείται το παιδί, αλλά έχεις να ζήσεις τα υπόλοιπά σου χρόνια”.

“Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν περνά καλά να προσφέρει κάτι καλό στο παιδί. Είναι ευτυχώς πιο έξυπνα και πιο εξελιγμένα μοντέλα από ό,τι εμείς. Έχουν άλλα ερεθίσματα”, συνέχισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα