Γιατί ο Justin Biber παράτησε τη συναυλία του και αποχώρησε από τη σκηνή

Γιατί ο Justin Biber παράτησε τη συναυλία του και αποχώρησε από τη σκηνή

Την έντονη αντίδραση των θαυμαστών του προκάλεσε ο ποπ σταρ, όταν πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε από συναυλία του στο Μάντσεστερ, όταν οι θαυμαστές του άρχισαν να ουρλιάζουν . Γιατί το έκανε

Ο Καναδός τραγουδιστής της ποπ Justin Biber είπε ότι η απότομη αποχώρησή του από τη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του στην Αγγλία ήταν αποτέλεσμα της απογοήτευσής του και όχι θυμού προς τους θαυμαστές του που φώναζαν και δυσκόλευαν την επικοινωνία του μαζί τους.

Ο δημοφιλής στους έφηβους σταρ άφησε το μικρόφωνο να πέσει από τα χέρια του και αποχώρησε από τη σκηνή αφού είχε παρακαλέσει τους ακροατές του να σταματήσουν να ουρλιάζουν στο διάστημα μεταξύ τραγουδιών, σε συναυλία στο Μάντσεστερ της Αγγλίας στις 23 Οκτωβρίου.

"Θα υπάρξουν στιγμές που ξέρετε ότι θα πω το λάθος πράγμα γιατί είμαι άνθρωπος και δεν προσποιούμαι τον τέλειο... Δεν είμαι ρομπότ", είπε ο 22ετής τραγουδιστής στην Γλασκώβη το Σαββατοκύριακο, σε συναυλία της περιοδείας του "Purpose".

"Θα υπάρξουν στιγμές που αναστατώνομαι, θα υπάρξουν στιγμές που θυμώνω, υπάρχουν στιγμές που νιώθω ματαίωση, αλλά θα είμαι πάντα ο εαυτός μου πάνω σ' αυτή τη σκηνή... Το μόνο που έκανα ήταν ότι ήθελα απλούστατα τον κόσμο να ακούσει - να μου δώσει την ευκαιρία να ακουστώ λίγο", είπε ο Biber, ο οποίος ανάρτησε τις δηλώσεις του στο ακροατήριο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

O Justin Bieber πήρε τη Sahara Ray και πήγαν γυμνοί για μπάνιο

Βίντεο: Ο Justin Bieber έφαγε ξύλο μετά από αγώνα του NBA

SHARE: